Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Zodiile care își spun ADIO în 2018

Zodiile care își spun ADIO în 2018

Un articol de: B1.ro - 16 Mar 2018, 20:48
Foto: Unica.ro Eveniment

Astrele nu vin cu vești bune pentru nativii unor zodii, în plan amoros. Ei se vor confrunta în acest an cu decepții și despărțiri. Își vor lua adio de la partener, dar vor avea astfel șansa unui nou început!

Berbec

Chiar dacă nu recunoşti, tu şi partenerul aveţi probleme de cuplu mai vechi şi nu vă mai înţelegeţi ca la început. Anul 2018 s-ar putea să vă aducă o despărţire, însă nu trebuie să suferi sau să îţi pierzi cumpătul. S-ar putea ca acesta să fie cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat în toată viaţa ta. Încearcă să priveşti înainte şi să te gândeşti că dacă aveaţi probleme mai vechi poate că nici nu vă potriveaţi împreună!

Leu

Ai luptat mult până să îţi găseşti pe cineva, însă nici această persoană nu îţi este predestinată. Nu mai comunicaţi şi ajungeţi să vă certaţi din orice nimic. Mai mult, poate ar fi mai bine să te întrebi dacă partenerul îţi este fidel, căci s-ar putea să ai parte de surprize total neplăcute. Orice dezamăgire ai avea, încearcă întotdeauna să vezi şi partea plină a paharului, căci vei avea satisfacţii pe toate celelalte planuri.

Scorpion 

Eşti campioană la relaţii eşuate şi asta pentru că întâlneşti mereu persoanele nepotrivite. Nu te potriveşti deloc cu partenerul şi acest motiv te va face chiar pe tine să pui capăt relaţiei în 2018. Trebuie să admiţi că e şi greşeala ta, căci eşti prea naivă şi ai încredere în toţi dubioşii.

Peşti  

Nici ţie nu îţi va merge bine pe plan amoros în 2018, cel puţin până nu te desparţi de partenerul care te sufocă. Nu eşti obişnuită să stai lângă o persoană posesivă, care îţi controlează orice mişcare şi se comportă cu tine ca şi cum ai fi un obiect. Poate ar fi mai bine să iei o pauză de la relaţii şi să te concentrezi pe viaţa profesională, care îţi poate aduce numeroase satisfacţii. Nu mai suferi din dragoste! Nu faci decât să îţi pierzi timpul.

Sursa: Clickpentrufemei.ro