Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Zodiile născute pentru a atinge succesul. Vor câștiga toate bătăliile!

Zodiile născute pentru a atinge succesul. Vor câștiga toate bătăliile!

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2018, 20:19
Eveniment

Nativii unor zodii au primit ceva mai mult ajutor din partea astrelor, așa că au câteva atuuri în plus, care-i ajută să răzbească în viață orice s-ar întâmpla. Sunt făcuți să atingă succesul!

Berbec

Planeta pe care o conduci, Marte, iubeşte războiul, dar asta nu înseamnă că îţi petreci viaţa în luptă. De fapt, sunteţi predispuşi să câştigaţi fiecare competiţie în care vă implicaţi. Berbecul este inteligent şi motivat, de aceea fericirea este reflectată mai mult în personalitatea puternică decât în destin. 

Rac 

Este unul dintre semnele zodiacale care beneficiază din plin de fericire. Deşi există întotdeauna unele provocări din acest punct de vedere, beneficiaţi de noroc, inteligenţă şi de un nivel ridicat de pricepere, care vă ajută să vă îndreptaţi în direcţia cea bună. 

Balanţa 

Nu este un secret că Balanţele sunt optimiste şi că primesc de la viaţă exact ceea ce îşi doresc. Dacă v-aţi întrebat vreodată de ce, ar trebui să ştiţi că are strânsă legătură cu modul în care vedeţi viaţa şi atitudinea voastră. Îi puteţi mulţumi planetei voastre dominante - Venus -, pentru că vedeţi mereu jumătatea plină a paharului, optimisul fiind un bun imbold pentru bucata de fericire din viaţa voastră. 

Săgetător 

Săgetatorul este unul dintre cele mai norocoase zodii. Jupiter, planeta dominantă, te ajută să faci limonadă din toate lămâiele pe care le primeşti. Desigur, acest lucru nu înseamnă că uneori nu există vremuri excelente. Nu veţi rămâne niciodată fără probleme, dar nici fără soluţii. 

Peşti 

Neptun, planeta responsabilă de inspiraţie şi abilităţi psihice, conducătorul actual al Peştilor, are o mare influenţă asupra voastră. Cu toate acestea, Jupiter, guvernantul vostru în trecut, încă mai are o influenţă asupra vieţii voastre. Aceasta înseamnă că nu sunteţi numai fericiţi, ci aveţi două planete care să vă ghideze prin viaţă spre fericira voastră.

Sursa: Adevărul