Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe 100 de germani MOR anual din cauza unor practici de AUTOSATISFACERE

100 de germani MOR anual din cauza unor practici de AUTOSATISFACERE

Un articol de: - 11 Feb 2018, 11:32
Foto: Gregory Fleury - DeviantArt Externe

Între 80 și 100 de germani mor anual din cauza unor tehnici extrem de riscante de autosatisfacere. Asta înseamnă, potrivit statisticii întocmite de către un medic legist, că 1-2 oameni la un milion de locuitor mor în fiecare an din cauza practicilor extreme de masturbare.

Statistica aparține medicului legist Harald Voss. Acesta susține că printre cauzele comune de decese suferite în urma unor ritualuri bizare sexuale se numără asfixierea şi şocul electric.

Potrivit Bild, medicul a prezentat și câteva exemple, pe care le-a aflat de la polițiști. O mamă a descoperit cadavrul fiului ei, având instalație de pom prinsă de sfârcuri. A fost electrocutat accidental. Un bărbat din Hamburg și-a pus pungă de plastic pe cap în fața unui aparat de încălzit, sufocându-se.

De cele mai multe ori, aceste persoane sunt găsite de rude în poziții compromițătoare, iar acestea, de rușine, șterg probele care pot ajuta autoritățile să identifice cauza exactă a morții. Prin urmare, medicul legist are convingerea că numărul deceselor provocate de astfel de practici este mult mai mare.

Harald Voss a mai susținut că bărbații sunt mai predispuși la acest risc decât femeile.
 

 
 
 
Loading...