Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe 100 de zile cu Donald Trump președinte. Cum ”sărbătorește” familia Simpson (VIDEO)

100 de zile cu Donald Trump președinte. Cum ”sărbătorește” familia Simpson (VIDEO)

Un articol de: - 28 Apr 2017, 12:21
100 de zile cu Donald Trump președinte. Cum ”sărbătorește” familia Simpson (VIDEO) Externe

Au trecut o sută de zile de la învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite, prilej numai bun pentru creatorii serialului ”Familia Simpson” pentru a-l ironiza pe republican, dar și pe membrii echipei sale.

Clipul de promovare al episodului ce va fi difuzat duminică este înțesat de glume amare pe seama lui Trump și a viitorului Americii sub conducerea sa.

100 de zile cu Donald Trump președinte. Cum ”sărbătorește” familia SimpsonKAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Creatorii animației îl prezintă întâi pe Sean Spicer, purtătorul de cuvânt de la Casa Albă (care s-a remarcat mai ales prin gafele făcute), spânzurat în sala în care se desfășoară conferințele de presă. Apoi apar în scenă Steve Bannon și Reince Preibus, consilierul principal și șeful de cabinet al lui Trump, luându-se la bătaie, aluzie la conflictele mocnite dintre oamenii președintelui.

Apoi își face apariția și Trump, care stă confortabil într-un pat și se laudă cu ”munca” sa. Bineînțeles, și de această dată părul ciudat al președintelui devine sursă de glumă. În timp ce urmărește articolele laudative la adresa lui, un om din echipă vine și-i spune că trebuie să citească un proiect de lege care are un număr consistent de pagini. Ideea că trebuie să mai și muncească nu-i convine deloc președintelui, așa că întreabă dacă nu poate afla de la Fox News despre acest proiect.

În timp ce Trump evită să-și facă treaba, fiica sa, Ivanka, ia locul judecătoarei Ruth Bader Ginsburg în Curtea Supremă.

În final se pot vedea și reacțiile lui Homer și Marge Simpson în fața acestor grozăvii.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   glume,   ironii,   SUA,   Statele Unite