Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe A fost aleasă câștigătoarea titlului de ”Miss Hitler 2016”: Ce susține tânăra, membră a unui grup neo-nazist britanic, că i-ar face cancelarului Angela Merkel (FOTO)

A fost aleasă câștigătoarea titlului de ”Miss Hitler 2016”: Ce susține tânăra, membră a unui grup neo-nazist britanic, că i-ar face cancelarului Angela Merkel (FOTO)

Un articol de: - 30 Iun 2016, 17:56
Foto: twitter.com/ScottishSun Externe

O tânără din Scoția a câștigat titlul de ”Miss Hitler 2016”, acordat, pe internet, de un grup neo-nazist britanic, informează RT.com.

Grupul numit ”Acțiunea Națională”a anunțat câștigătoarea titlului pe contul său de Twitter, în condițiile în care pagina sa de Facebook a fost închisă în luna mai, după anunțarea organizării concursului.

Tinerele înscrise în cursa pentru controversata distincție și-au ales fiecare câte un pseudonim și au fost invitate să răspundă la câteva întrebări.

”N-am crezut că evreii ne sunt dușmani, m-au făcut să cred că sunt precum creștinii. Dar propaganda evreiască a devenit prea evidentă și astfel m-am alăturat Acțiunii Naționale”, a explicat câștigătoarea concursului.

Întrebată pe cine ar dori să omoare dacă ar putea face așa ceva fără a suporta consecințele, tânăra și-a ales ținta în persoana cancelarului german Angela Merkel.

Ea a spus și că ar duce-o pe Merkel într-una din taberele sale și apoi ”i-ar lăsa pe cățelușii ei refugiați să facă restul”.

Organizarea unui astfel de concurs a provocat o reacție puternică în rândul comunitățății evreiești.

Citat de ziarul britanic The Daily Record, Consiliul reprezentativ al evreilor britanici a catalogat copetiția drept ”un caz clar de incitare la ură”, adăugând că este ”probabil cel mai urât concurs de frumusețe care a avut loc vreodată”.

A fost aleasă câștigătoarea titlului de ”Miss Hitler 2016”

Citeşte mai multe despre:   Scoția,   Angela Merkel