Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe A fost prezent la Roswell când a căzut OZN-ul, iar acuma spune tot! (VIDEO)

A fost prezent la Roswell când a căzut OZN-ul, iar acuma spune tot! (VIDEO)

Un articol de: - 09 Iun 2017, 13:01
A fost prezent la Roswell când a căzut OZN-ul, iar acuma spune tot! (VIDEO) Externe

La șapte decenii de la incidentul de la Roswell, mușamalizat și negat de autoritățile americane, o nouă mărturie conferă autenticitate faptului că extratereștrii există și ne vizitează din când în când. Charles Fogus, fost șerif adjunct la Roswell, care a fost martor la scena prăbușirii obiectului neidentificat, s-a hotărât să vorbească. Acesta descrie în detaliu numeroase caracteristici ale creaturilor, dar și ale navei spațiale, iar interviul a fost transcris de mirror.co.uk.

Dacă armata americană a susținut atunci că ceea ce s-a întâmplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon meteo experimental, mărturia lui Charles Fogus aduce adevărul la lumină.

El susține că la fața locului, pe 17 iulie 1947 au sosit circa 300-400 de militari care au strâns toate urmele OZN-ului prăbuși. Nava spațială avea diametrul de 30 de metri și numeroasele creaturi moarte din interiorul ei au fost luate de armată.

Aceste creaturi nu erau obișnuite, ci semănau cu extratereștrii pe care îi vedem astăzi în filme - corpurile aveau o înălțime de aproximativ 1,5 metri, picioarele se asemănau cu cele umane, iar pielea avea o nuanță maronie, ca și cum aceștia ar fi stat la soare un timp îndelungat. În plus, capetele creaturilor erau acoperite, iar trăsăturile lor nu au fost identificate pe deplin, dar ceea ce a ieșit în evidență erau ochii lor mari, asemenea celor ale extratereștrilor din filme.

Videoclipul de mai jos, care ar fi surprins misiunea de mușamalizare și capturarea extratereștrilor, ar părea să ateste vorbele șerifului Fogus. Din păcate, nu multe pot fi înțelese de pe urma sa, semn că poate fi o simplă făcătură menită să stârnească și mai mult reacții din partea locuitorilor și a pasionaților de viața extraterestră.

Incidentul a dat naștere la tot felul de semnificații pentru Roswell, loc unde anual, între 3 şi 7 iulie, se desfăşoară un festival dedicat fenomenului ET.

Mărturia unui bărbat atestă că extratereștrii de la Roswell sunt reali

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   OZN