Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe A găsit un portofel vechi de 71 ani, uitat într-un teatru interbelic. Când l-a deschis, nu i-a venit să creadă ce noroc a dat peste el

A găsit un portofel vechi de 71 ani, uitat într-un teatru interbelic. Când l-a deschis, nu i-a venit să creadă ce noroc a dat peste el

Un articol de: B1.ro - 09 Dec 2019, 12:53
Externe

A găsit un portofel vechi de 71 ani, uitat într-un teatru interbelic. Când l-a deschis, nu i-a venit să creadă ce noroc a dat peste el.

 

Portofel plin cu BANI: Trucuri MAGICE pentru câștiguri colosale!

 

Clare McIntosh este un bărbat de 80 de ani care a primit un apel ciudat, el a fost anunțat că portofelul pe care îl pierduse cu 71 de ani în urmă fusese găsit, omul nici nu mai știa că și-a pierdut portofelul și la început a crezut că e o glumă.

Când cel care l-a găsit a deschis portofelul, a găsit fotografii, numele complet al proprietarului precum și numărul lui de telefon. Desigur, "averea" avea o valoare sentimentală. Deși nimeni nu credea că numărul de telefonar mai putea fi valabil, bărbatul de la teatru l-a sunat pe omul din acte și mare i-a fost mirarea atunci când i-a răspuns chiar proprietarul.

 

Atrage NOROCUL în casa ta cu un truc la care nu te-ai fi gândit!
 

Întreaga poveste în playerul VIDEO.

Citeşte mai multe despre:   Portofel
 
Loading...