Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Accident pe o autostradă din China: Cel puțin 40 de persoane au murit după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion încărcat cu benzină

Accident pe o autostradă din China: Cel puțin 40 de persoane au murit după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion încărcat cu benzină

Un accident grav s-a petrecut duminică pe o autostradă din provincia Mongolia Interioară din China. Cel puţin 40 de persoane au decedat, după ce un autobuz supra-etajat s-a ciocnit cu un camion încărcat cu benzină.

Deşi impactul nu a fost foarte puternic, benzina s-a revărsat pe carosabil, iar flăcările au cuprins autocarul. Aproape toţi călătorii dormeau în momentul accidentului, astfel că reacţiile acestora au fost mult întârziate. Autobuzul a ars complet, iar serviciile de urgenţă au declarat că există supravieţuitori, dar nu au autorizaţia de a da detalii despre starea de sănătate a acestora.

Rata deceselor în accidente rutiere se menţine ridicată în China. Principalele cauze sunt drumurile nesemnalizate şi viteza excesivă. Anual, pe şoselele Chinei mor peste 70.000 de persoane. Alte câteva sute de mii de persoane sunt rănite grav.

Cel puțin 40 de persoane au murit într-un accident în China
Embed:


Citeşte mai multe despre:   China,   camion,   accident