Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Acţiunea poliţiei din apropierea Congresului american, soldată cu împuşcarea mortală a unei femei (VIDEO)

Acţiunea poliţiei din apropierea Congresului american, soldată cu împuşcarea mortală a unei femei (VIDEO)

Blocajul și haosul de joi, din apropierea Congresului american, a fost provocat de urmărirea unei maşini care a încercat să treacă de o barieră în apropierea Casei Albe, a anunţat poliţia.

La volan se afla o femeie de culoare, de 34 de ani, care avea în mașină un bebeluș. Autoturismul a fost încojurat de agenții de poliție, însă șoferița a reușit să plece în marșarier. Polițiștii au plecat în urmărirea ei, înspre Capitoliu, sediul celor două Camere ale Congresului, relatează Reuters.

Femeia, care ar fi suferit de depresie port-partum, a murit după ce a fost lovită de gloanţele poliţiştilor care au pornit în urmărirea sa. Bebeluşul a scăpat nevătămat.

În timpul cursei de urmărire au fost trase focuri de armă în două locuri, a precizat Lanier, când maşina a intrat într-un vehicul al serviciilor secrete, apoi când şi-a încheiat cursa într-un baraj al poliţiei, în apropierea Capitoliului.

Incidentul a provocat un scurt moment de panică la Washington, unde poliţia a încercuit Capitoliul şi le-a cerut angajaţilor să "închidă uşile şi ferestrele şi să se îndepărteze de ele".

Zeci de poliţişti înarmaţi au fost trimişi pe străzile învecinate. Alerta a fost însă ridicată după jumătate de oră.

Focuri de armă în apropierea Congresului american
Embed:

Citeşte mai multe despre:   focuri de arma