Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Actor britanic, despre nunta regală: William şi Kate doar au lenevit de parcă stăteau în faţa camerei lor de zi

Actor britanic, despre nunta regală: William şi Kate doar au lenevit de parcă stăteau în faţa camerei lor de zi

Nunta regală din Marea Britanie a capturat atenţia întregii lumii, dar actorul britanic Simon Callow este de părere că Prinţul William şi Kate Middleton “nu şi-au luat rolurile regale destul de în serios”, scrie Daily Mail.

Actorul din filmul “Patru nunţi şi o înmormântare” are o serie de reclamaţii la adresa celor doi, despre care spune că în ziua nunţii lor au părut că “stăteau în faţa camerei lor de zi”.

Callow, care a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic din partea Reginei, pentru activitatea sa din 1999, îi acuză pe cei doi proaspăt căsătoriţi că ar fi fost prea relaxaţi şi nu au fost conştienţi de grandoarea evenimentului.„Am fost şocat de relaxarea extrermă a protagoniştilor, fiind într-un fel uimitoare, dar şi dezamăgitoarea de asemenea. Deşi a fost un eveniment atât de epic, ei au părut ca şi cum ar sta în faţa camerei lor de zi. I-am văzut lenevind în scaunele lor şi făcând mici glume”, a declarat actorul pentru Sunday Express.Actorul britanic este de părere că atât timp cât acest timp de evenimente costă foarte mult, ar fi frumos din partea participanţilor să arate un anumit „simţ al grandorii”.

Prestigiosul actor, care în 2007 a fost declarat cel de-al 28-lea cel mai influent gay din Marea Britanie, a spus că nici nu s-a obosit să se uite la nunta regală, pe motiv că a avut de lucru.

Citeşte mai multe despre:   Printul Wiliiam,   Kate Middleton