Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Adevărul despre problemele lui Johhny Deep: „Nu mai puteam suporta durerea“ Fanii sunt stupefiați! (FOTO)

Adevărul despre problemele lui Johhny Deep: „Nu mai puteam suporta durerea“ Fanii sunt stupefiați! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 23 Iun 2018, 18:38
Adevărul despre problemele lui Johhny Deep: „Nu mai puteam suporta durerea“ Fanii sunt stupefiați! (FOTO) Externe

Fanii au fost stupefiați după ultimele apariții în public ale lui Johnny Depp, actorul arătând de parcă ar fi bolnav.

Astfel, Depp a dezvăluit că suferă de dependenţă de alcool şi droguri, depresia cauzată de divorţul de actriţa Amber Heard şi despre problemele financiare.

Starul american a recunoscut că a semnat acte fără să le citească şi că a cheltuit peste 30.000 de dolari pe lună doar pe vin.

Johhny Depp a răspuns că este o insultă faptul că a fost acuzat că, lunar, cheltuie 30.000 de dolari pe vinuri: „Este o insultă să spui că dădeam 30.000 de dolari pe vin. De fapt, dădeam mult mai mult".

Actorul şi-a pierdut aproape întreaga avere de 600 de milioane de dolari şi cu ochii în lacrimi a mărturisit că ce l-a afectat cel mai tare a fost faptul că „fiul său a auzit de la colegii de școală că tatăl său a pierdut toți banii”.

„Deci, sunteţi aici să auziţi adevărul? Este plin de trădare. Fiul meu a auzit de la colegii de şcoală că tatăl lui a pierdut toţi banii. Nu e un lucru corect...”, a spus Johnny Depp.

Cunoscutul artist a povestit toate aceste lucruri în timp ce a fumat o combinaţie de tutun şi haşiş şi a băut alcool, potrivit revistei „Rolling Stone“.

„Am fost în cel mai jos punct al vieţii mele. Mă gândeam mereu că următorul pas va fi să ajung într-un loc cu ochii deschişi şi să plec de acolo cu ochii închişi. Nu mai puteam suporta acea durere în fiecare zi” a mărturisit actorul despre despărţirea de Amber Heard care i-a provocat o depresie groaznică şi că a fost nevoit să se descurce singur după ce a fost abandonat de toată lumea.Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Johnny Depp a dezvăluit că a făcut faţă durerii pornind în turneu cu trupa sa, The Hollywood Vampires, când și-a scris și volumul de memorii: „În fiecare dimineaţă îmi turnam vodcă în pahar şi începeam să scriu până când lacrimile îmi inundau ochii şi nu mai eram în stare să văd pagina. Am tot încercat să-mi dau seama ce am făcut să merit aşa ceva. Am încercat mereu să fiu bun cu toată lumea, să-i ajut pe toţi, să fiu sincer cu toţi. Adevărul este cel mai important pentru mine. Şi cu toate astea, mi s-au întâmplat toate aceste lucruri...“.

 Starul a abordat deschis și relaţia pe care a avut-o cu mama lui, Betty Sue, căreia i-a cumpărat o casă din primii bani câştigaţi la Hollywood.

„Am primit multe bătăi iraţionale de la ea, dar era mama. Nu cred că m-am raportat vreodată la oameni şi în special la femei altfel decât gândindu-mă că «pot să îi repar». Am preţuit-o pe Betty Sue, chiar dacă putea fi o adevărată scorpie pe tocuri. La înmormântarea ei am zis: «Mama mea a fost poate cea mai rea fiinţă umană pe care am întâlnit-o în viaţa mea».“

Citeşte mai multe despre:   Johnny Deep,   Amber Heard,   Betty Sue