Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Adevăratele idealuri islamice: Un grup de musulmani a sărbătorit Ramadanul alături de o comunitate LGTB din Irlanda

Adevăratele idealuri islamice: Un grup de musulmani a sărbătorit Ramadanul alături de o comunitate LGTB din Irlanda

Un articol de: - 04 Iul 2016, 10:28
Foto: rt.com Externe

Un grup musulman care vizează promovarea păcii și a integrării în Irlanda a aderat cu membri ai comunității LGBT din țară să rupă pâine în timpul Ramadanului, potrivit rt.com.

Prin efortul de a afișa „adevăratele idealuri islamice”, Consiliul de pace și integrare irlandez musulman a invitat o serie întreagă de oameni din afara credinței să se împărtășească în spiritul sărbătorii sfinte sâmbătă.

Repausul alimentar se observă din zori până la apus de soare în timpul Ramadanului pentru a afișa reținerea, care este unul dintre cei cinci stâlpi ai Islamului.

Pe parcursul zilei, participanții la evenimentul sfânt trebuie să se abțină de la a mânca, a bea, de la fumat, sex și alte plăceri până la căderea nopții.

„Pentru că mai mult de un miliard de musulmani din întreaga lume sărbătoresc Ramadanul prin post și apreciază binecuvântările pe care ni s-au adus, aceste lucruri sunt la fel de importante și pentru comunitatea de musulmani din Irlanda”, a declarat Șeicul Dr. Umar Al- Qadri.

Dr. Al-Qadri a fost un susținător deschis al comunității LGBT din Irlanda, asemănând-o cu discriminarea împotriva homosexualilor și transsexualilor de către musulmani.

Citeşte mai multe despre:   musulman
 
Loading...