Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ADEVĂRUL despre Necronomicon, cartea RĂULUI suprem: Manuscrisul ar putea declanșa SFÂRȘITUL lumii! (FOTO)

ADEVĂRUL despre Necronomicon, cartea RĂULUI suprem: Manuscrisul ar putea declanșa SFÂRȘITUL lumii! (FOTO)

Un articol de: - 21 Mai 2017, 15:52
ADEVĂRUL despre Necronomicon, cartea RĂULUI suprem: Manuscrisul ar putea declanșa SFÂRȘITUL lumii! (FOTO) Externe

Cea mai înspăimântătoare carte din toate timpurile... Nu există. De fapt, există prin faptul că este menționată, există într-un fel de imaginar colectiv de-a lungul timpului. „Necronomicomul”, cartea supremă a răului a fost menționată prima oară în 1922 de către scriitorul H.P. Lovecraft.

Despre această carte interzisă se spune că este atât de îngrozitoare, încât ar putea invoca Ființe Străvechi, zeități cosmice care au condus Pământul pe vremuri. Se spune că atunci când se va întâmpla acest lucru, Pământul se va sfârși.

Lovecraft a spus despre această carte că ar fi fost scrisă de către un poet nebun, Abdul Alzharred, un personaj care ar fi fost devorat de către un monstru invizibil.

Inspirat de folclorul arab, împreună cu propria mitologie, Lovecraft a inventat o carte atât de teribilă, încât multora le-a dat coșmaruri, dar a și inspirat zeci de scriitori, povești, cântece. Deși au fost puse în circulație mai multe copii așa zis reale, niciuna nu a reușit să deschidă o ușă către lumea demonilor la care se spune că duce.

Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis

Citeşte mai multe despre:   carte