Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Adolescenta despre care s-a vehiculat că a fost EUTANASIATĂ a murit de foame și sete. Medicii au supravegheat-o

Adolescenta despre care s-a vehiculat că a fost EUTANASIATĂ a murit de foame și sete. Medicii au supravegheat-o

Un articol de: B1.ro - 06 Iun 2019, 13:40
Adolescenta despre care s-a vehiculat că a fost EUTANASIATĂ a murit de foame și sete. Medicii au supravegheat-o foto: Instagram Externe

Noa Pothoven, adolescenta care a vrut să fie eutanasiată pentru că spunea că are o viață insuportabilă, a încetat să mai bea sau să mănânce, cu dorința de a muri.

Inițial, se crezuse că fata a fost eutanasiată pentru a-i fi curmată suferința, dar familia și clinica în care fata a fost internată au transmis ce s-a petrecut de fapt.

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE...

Ministrul olandez al sănătății a confirmat că aceasta nu a fost eutanasiată. „Suntem în legătură cu familia sa, care ne-a spus că, în ciuda informaţiilor apărute în presa internaţională, nu este vorba despre eutanasie în acest caz. rebuie acum să lăsăm familia să plângă în linişte moartea lui Noa”, a declarat Hugo de Jonge.

Fata a postat pe Instagram intențiile sale. 

FANII LUI MICHAEL SCHUMACHER SUNT ÎN DOLIU! L-AU ÎNGROPAT DEJA! DIN PĂCATE NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC

„Să fiu clară: în următoarele 10 săptămâni voi muri. De ceva timp am încetat să mai mănânc și să mai consum lichide, după mai multe discuții. Am decis că așa va fi, pentru că viața mea e insuportabilă”, a spus tânăra.