Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Adrenalină dusă la extrem: Un american a sărit din avion fără parașută. „Aproape că levitez, este incredibil!” (FOTO, VIDEO)

Adrenalină dusă la extrem: Un american a sărit din avion fără parașută. „Aproape că levitez, este incredibil!” (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 31 Iul 2016, 12:46
Adrenalină dusă la extrem: Un american a sărit din avion fără parașută. „Aproape că levitez, este incredibil!” (FOTO, VIDEO) Externe

Adrenalină dusă la extrem! Un american a sărit din avion, de la o înălțime de 7.600 de metri, fără parașută. Luke Aikins are o experiență vastă în salturile cu parașuta și a reușit să ducă la bun sfârșit cascadoria care i-ar fi putut fi fatală, potrivit rt.com.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a sărit din avion și a aterizat într-o plasă de siguranță de dimensiunile unui teren de fotbal.

Evenimentul a avut loc în Simi Valley, California, și a fost transmis în direct de o televiziune americană.

„Aproape că levitez, este incredibil!”, a declarat Luke Aikins. „Tocmai s-a întâmplat asta! Nici măcar nu mai pot să vorbesc”, a continuat el, mulțumindu-le celor din echipa sa pentru ajutor.

Luke Aikins a sărit din avion, alături de alți trei bărbați, care l-au asistat în primele momente. Aceștia și-au deschis apoi parașuta, în timp ce Luke a continuat căderea liberă. El a aterizat apoi în plasa de siguranță uriașă, realizată special pentru acest eveniment.

Luke Aikins a efectuat, de-a lungul unei cariere de 25 de ani, aproximativ 18 mii de salturi din avion.

Adrenalină dusă la extrem! Un american a sărit din avion fără parașută

Un american a sărit din avion fără parașutăVenise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   american,   avioane