Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Afganistan: Poliţiştii au împuşcat o pasăre pe care erau montate o antenă, dispozitive electronice şi explozibili

Afganistan: Poliţiştii au împuşcat o pasăre pe care erau montate o antenă, dispozitive electronice şi explozibili

Un articol de: - 30 Noi 2014, 21:53
Afganistan: Poliţiştii au împuşcat o pasăre pe care erau montate o antenă, dispozitive electronice şi explozibili Externe

Poliţiştii afgani au împuşcat o pasăre pe care erau montate o antenă, dispozitive electronice şi explozibili, existând posibilitatea ca aceasta să fi fost "trimisă" într-o misiune de supraveghere, relatează NBC News.

Potrivit agentului de poliție Abdul Nabi Ilham, poliţiştii au observat pasărea sălbatică, mai mare decât un vultur, în timp ce mergea pe o stradă din provincia nordică Faryab, o regiune marcată de violenţele talibanilor. După ce au văzut că pasărea purta o antenă au decis să o împuşte, iar aceasta a explodat, "fragmente metalice suspecte" fiind împrăştiate în jur.

Poliţia afgană anchetează pentru a descoperi cum a ajuns o pasăre sălbatică să poarte o antenă, dispozitive electronice şi explozibili.

"Am găsit piese din ceea ce pare a fi un GPS şi o cameră de mici dimensiuni", a precizat Ilham, adăugând că este pentru prima dată când poliţia face o astfel de descoperire.

Poliţia a apreciat că este posibil ca pasărea să fi fost "trimisă" într-o misiune de supraveghere.

Citeşte mai multe despre:   Afganistan