Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Afișe cu mesaje împotriva imigranților polonezi, distribuite în Anglia, după referendumul de pe 23 iunie (FOTO)

Afișe cu mesaje împotriva imigranților polonezi, distribuite în Anglia, după referendumul de pe 23 iunie (FOTO)

Un articol de: - 27 Iun 2016, 12:58
Afișe cu mesaje împotriva imigranților polonezi, distribuite în Anglia, după referendumul de pe 23 iunie (FOTO) Foto: trainingmagazine.ae Externe

După referendumul privind apartenența Regatului Unit la Uniune Europeană, în anumitre zone ale Angliei au apărut afișe cu mesaje împotriva imigranților polonezi, informează BBC.

”Fără paraziții polonezi” sau ”Părăsiți UE” sunt câteva dintre mesajele distribuite pe lângă casele și școlile din orașul Huntingdon.

După ce mai mulți oameni s-au plâns că au găsit astfel de afișe în apropierea locuințelor lor, poliția din comitatul Cambridgeshire a anunțat că a demarat o anchetă și că ”lucrează în strânsă colaborare cu comunitatea afectată”, arată sursa citată.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

”Mama a ieșit pe ușă și a găsit un bilet peste care era pusă o piatră, ca să nu fie luat de vânt. Vecinii mamei mele sunt polonezi așa că bănuim că mesajul le-a fost destinat lor. Mama a fost șocată, furioasă, nu a putut crede că se întâmplă așa ceva”, a declarat Kathleen Gaynor, o femeie a cărei mamă locuiește în orașul Huntingdon.

Mai multe persoane au fost audiate în calitate de martori în cadrul acestei investigații.

”Producerea și distribuirea acestor materiale și a altora similare echivalează cu infracțiunea de incitare la ură rasială, care poate fi pedepsită cu până la șapte ani de închisoare. Orice rapoarte referitoare la astfel de infracțiuni vor fi investigate și este extrem de important ca orice persoană care a primit astfel de pliante sau a suferit abuzuri similare să raporteze aceste acte”, a declarat detectivul Martin Brunning.

Foto: bbc.com

Citeşte mai multe despre:   Anglia,   imigranti,   referendum,   Brexit