Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Agenția de presă a românilor de pretutindeni: Pe zi ce trece instituțiile statului român demonstrează că sunt populate de o specie care devine majoritară - trădătorii. Aceștia răspund unor interese străine Neamului Românesc

Agenția de presă a românilor de pretutindeni: Pe zi ce trece instituțiile statului român demonstrează că sunt populate de o specie care devine majoritară - trădătorii. Aceștia răspund unor interese străine Neamului Românesc

Un articol de: - 30 Apr 2015, 17:43
Agenția de presă a românilor de pretutindeni: Pe zi ce trece instituțiile statului român demonstrează că sunt populate de o specie care devine majoritară - trădătorii. Aceștia răspund unor interese străine Neamului Românesc Foto: evz.ro Externe

Parlamentarii au respins miercuri Propunerea legislativă privind completarea art.8 din Legea cetăţeniei române nr.21/1991.

Astfel, românii din Serbia, Macedonia, Bulgaria, Albania, Grecia, Ungaria, Croația, Ucraina și regiunea transnistreană nu mai pot solicita cetățenia română pe criterii etnice.

“Votul ticălos a fost dat de 128 – deputaţi PSD şi 82 – deputaţi PNL, 12 UDMR, 14 PC-PLR și 12 Minorități, adică de partidele prin care specia trădătoare conduce România sau vrea să o conducă după 2016.

Au votat împotrivă inclusiv deputații minorităților naționale din România, adică cei care ghiftuiți cu bugete uriașe de către statul român, nu se gândesc o singură secundă că minoritari ca și ei, românii din țările Balcanice, dar și din Ucraina sau Ungaria, nu numai că nu sunt recunoscuți ca minorități în unele state, dar nu primesc niciun leu și sunt supuși la puternice presiuni asimilaționiste de către autoritățile statelor în care trăiesc”, scriu jurnaliștii de la Romanian Global News.

Vedeți AICI cine sunt cei care au votat cu "DA", pentru respingerea proiectului.

“Pe zi ce trece insituțiile statului român demonstrează că sunt populate de o specie care devine majoritară în conducerea statului român: TRĂDĂTORII. Este o specie aparte care suge venele Românie, dar care răspunde unor interese străine Neamului Românesc și Țării.

Specia este prezentă peste tot, însă în Parlament este cea mai numeroasă. Mișună prin clădirea construită de români cu sânge și pe care au ocupat-o mințind și plătind alegători, iar acum TRĂDĂTORII lovesc cu fiecare zi care trece în interesele naționale românești. Unii pentru că sunt ticăloși și fac răul cu intenție, alții pentru că sunt proști și sunt slugi ale celor ticăloși”, se mai arată în articolul publicat de agenția românilor de pretutindeni.

 

Citeşte mai multe despre:   diaspora,   vot