Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Al Treilea Război Mondial, care va duce la sfârșitul lumii, va izbucni pe 13 mai: Un bărbat susține că a avut viziuni despre acest lucru după ce a studiat scripturi sacre

Al Treilea Război Mondial, care va duce la sfârșitul lumii, va izbucni pe 13 mai: Un bărbat susține că a avut viziuni despre acest lucru după ce a studiat scripturi sacre

Un articol de: - 26 Apr 2017, 17:50
Foto: Glogster Externe

Horacio Villegas este numele unui bărbat care a elaborat o teorie în care susține că un Al Treilea Război Mondial va izbucni în acest an pe 13 mai și va duce la consencințe devastatoare pentru Terra ajungând chiar la sfârșitul lumii.

Bărbatul îți bazează afirmațiile pe studiul unor scripturi sacre și pe unele vise vizionare. Leggo, care citează Metro, susține că acesta ar fi prevăzut în trecut și că Donald Trump va ajunge la putere în Statele Unite. 

Acum, bărbatul vorbește despre un război cu consencințe devastatoare pentru omenire. "Am văzut mingi de foc căzând din cer și lovind Pământul. Eu cred că pot să interpretez acest vis ca și rachetele nucleare care vor distruge planeta", susține bărbatul.

Alegerea zilei de 13 mai pentru această previziune nu este întâmplătoare, fiind ziua în care coincide cu apariția Fecioarei din Fatima. 

"Trebuie să ne pregătim pentru ceea ce urmează să se întâmple. Cu siguranță în perioada 13 mai- 13 octombrie un război va provoca haos și moarte", concluzionează Villegas.

Citeşte mai multe despre:   sfarsitul lumii,   razboi,   arme nucleare
 
Loading...