Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Rezultatele alegerilor pentru primăria Chișinău au fost anulate. Andrei Năstase anunță că va contesta decizia: "Plahotniuc a comandat hotărărea"

Rezultatele alegerilor pentru primăria Chișinău au fost anulate. Andrei Năstase anunță că va contesta decizia: "Plahotniuc a comandat hotărărea"

Un articol de: B1.ro - 19 Iun 2018, 22:11
Rezultatele alegerilor pentru primăria Chișinău au fost anulate. Andrei Năstase anunță că va contesta decizia: "Plahotniuc a comandat hotărărea" Externe

Bombă pe scena politică din Republica Moldova! Rezultatele alegerilor pentru primăria Chișinău, câștigate de pro-europeanul Andrei Năstase, nu au fost validate în instanță, anunță agora.md

„Cunoaștem cu cine avem de a face, cu o mafie pentru care nu contează votul cetățenilor. Eram pregătiți pentru orice. Nimic nu recomanda o asemenea hotărâre. Eu mi-am dorit participarea presei la ședință. Asta s-a vrut. S-a tărăgănat până în noapte. Eu fac un îndemn către toți - să nu facem absolut nimic în această seară”, a declarat primarul ales Andrei Năstase.

"O decizie arbitrară, încălcare a legii. Nimic nu recomandă această decizie. Asta s-a vrut, s-a tărăgănat. Atât a trebuit, două ore jumatate ca judecatoarea să ajungă la o concluzie vădit eronată. Plahotniuc este acel care a comandat aceasta hotărâre. În această țară exista un individ care se teme să-și piardă libertatea", a adăugat acesta.

Andrei Năstase a mai adăugat că va contesta decizia la Curtea de Apel și roagă cetățenii să parcipe în mod pașnic la proteste.

 

Citeşte mai multe despre:   Andrei Nastase,   Republica Moldova