Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Alegeri Ungaria. Viktor Orban: "UE nu este la Bruxelles, UE este la Berlin, la Budapesta, la Praga și la București" (VIDEO)

Alegeri Ungaria. Viktor Orban: "UE nu este la Bruxelles, UE este la Berlin, la Budapesta, la Praga și la București" (VIDEO)

Un articol de: - 08 Apr 2018, 13:58
Alegeri Ungaria. Viktor Orban: "UE nu este la Bruxelles, UE este la Berlin, la Budapesta, la Praga și la București" (VIDEO) Externe

Maghiarii votează duminică în cadrul unor alegeri parlamentare în care premierul Viktor Orban este dat ca mare favorit să obţină un al treilea mandat de premier. 8,2 milioane de cetăţeni ungari sunt aşteptaţi să participe la scrutin şi să aleagă dintre cele şapte partide şi alianţe.

În mesajul adresat după ce a votat, Viktor Orban nu a uitat să menţioneze şi de Uniunea Europeană, transmiţând că "UE nu este la Bruxelles, UE este la Berlin, la Budapesta, la Praga și la București".

Premierul maghiar a subliniat că viitorul Ungariei este în joc în cadrul acestor alegeri şi a cerut cetăţenilor să se mobilizeze şi să vină să voteze pentru partidul său, Fidesz.

"De aici voi merge și voi lua parte la mobilizarea alegătorilor ... Am votat pentru Fidesz și le cer tuturor să participe la alegeri", a spus Orban în faţa jurnaliştilor.

El a reiterat că va susține interesele Ungariei și a declarat că Ungaria este un membru loial al organizațiilor internaționale.

"Ne iubim țara și ne luptăm pentru țara noastră", a spus Orban.

Vineri, premierul maghiar a avut o replică mult mai dură în care era vizată Uniunea Europeană. În cadrul unui miting, Viktor Orban a promis că își va proteja țara de ”rugina” migranților musulmani.

După o campanie electorală în care s-a prezentat drept salvatorul culturii creștine ungare în fața imigranților musulmani ce vin în Europa, toate sondajele de opinie arată că Fidesz va câștiga detașat alegerile.

Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ungaria,   Viktor Orban