Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Alertă în Marea Britanie: Un bărbat înarmat care a intrat într-o fabrică de bere dezafectată din Sheffield, căutat de polițiști (VIDEO)

Alertă în Marea Britanie: Un bărbat înarmat care a intrat într-o fabrică de bere dezafectată din Sheffield, căutat de polițiști (VIDEO)

Un articol de: - 29 Iul 2016, 12:56
Alertă în Marea Britanie: Un bărbat înarmat care a intrat într-o fabrică de bere dezafectată din Sheffield, căutat de polițiști (VIDEO) Foto: twitter.com Externe

Alertă în Marea Britanie. Forțele de securitate din Yorkshire au înconjurat o  fabrică de bere dezafectată din Sheffield după de on persoană înarmată a fost văzută intrând în clădirea abandonată, informează yorkshirepost.co.uk.

Alerta a fost dată vineri dimineață în jurul ori locale 5.15. Un cordon de securitate a fost instituit în zona Neepsend, iar localnicii sunt sfătuiță să stea departe de zona încercuită.

"Ofiţerii au fost trimişi imediat pentru a cerceta zona. Pentru a asigura siguranţa populaţiei, am izolat şi închis o serie de drumuri, perimetrul fabricii scoase din uz şi terenul din jurul acesteia fiind vast", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de Daily Mail.

Alertă în Marea Britanie: Un bărbat înarmat care a intrat într-o fabrică de bere dezafectată din Sheffield, căutat de polițiști

 

Citeşte mai multe despre:   alertă,   Marea Britanie,   politie