Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, după care am fost atinsă peste tot": Poveștile șocante ale tinerelor agresate de Revelion în Koln, Hamburg și Stuttgard (VIDEO)

"Am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, după care am fost atinsă peste tot": Poveștile șocante ale tinerelor agresate de Revelion în Koln, Hamburg și Stuttgard (VIDEO)

Un articol de: - 05 Ian 2016, 17:36
"Am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, după care am fost atinsă peste tot": Poveștile șocante ale tinerelor agresate de Revelion în Koln, Hamburg și Stuttgard (VIDEO) Foto: wsj.com Externe

În orașele germane Koln și Hamburg, mai multe tinere au fost victime ale agresiunilor sexuale comise în noaptea dintre ani de bărbați de origine arabă sau nord-africană. (Detalii AICI) Fetele au acceptat să vorbeasca despre clipele îngrozitoare pe care le-au trăit.

În apropierea gării centrale din Koln, circa 100 de bărbați au atacat persoanele care au ieșit în stradă să sărbătorească intrarea în 2016 sau care aveau drum prin zonă. Astfel, zeci de femei au fost agresate sexual și jefuite, potrivit express.de.

În același timp, la Hamburg, mai multe femei au fost atacate în zona Reeperbahn, care este cunoscută pentru faptul că prinde viață noaptea. Și la Stuttgard au avut loc incidente asemănătoare, dar care nu au avut dimensiunea celor petrecute în Koln.

O tânără în vârstă de 28 de ani, care era însotiță de două prietene și de un bărbat, a spus ce a pățit în noaptea Anului Nou, imediat după ce ceasul a bătut ora 00:00.
 

Zeci de agresiuni comise de imigranţi în Koln, în noaptea de Revelion


Când am ieşit din gară, am fost şocaţi de grupul care ne-a întâmpinat. Alergam prin acest grup de bărbaţi. (...) La un moment dat, am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, după care am fost atinsă peste tot. A fost înfiorător. Deşi ţipam şi încercam să ne apărăm, tipii aştia nu se opreau. Eram disperată şi cred că, pe o distanţă de circa 200 de metri, am fost atinsă de aproape 100 de ori. Purtam, spre norocul meu, pantaloni şi un palton. O fustă mi-ar fi fost, probabil, smulsă de pe corp”, a declarat femeia.

Ea a reușit, în cele din urmă, să scape de bărbați și a ajuns la polițiști. Totuși, ea nu a putut să-și amintească exact cine a atacat-o, deoarece erau prea mulți oameni.

Zeci de agresiuni comise de imigranţi în Koln, în noaptea de Revelion


Cotidianul Bild realeatează ce s-a petrecut în Hamburg. Acolo, mai multe grupuri din câte 15 bărbați au fugărit tinere care celebrau Noul An. Ei le-au înjurat, le-au agresat sexual și le-au jefuit.

O fată în vârstă de 17 ani afirmă că unele fete au fost fugărite ca ”niște vite”. ” Faptul că aşa ceva este posibil la Hamburg mă lasă fără cuvinte”, mai precizează tânăra.Poliția din Koln a înregistrat, până în prezent, aproimativ 80 de plângeri. La Hamburg, doar 6. Totuși, autoritățile sunt de părere că tinerele nu depun plângere deoarece le este rușine.

O angajată a unui centru din orașul Koln, care se ocupă de femeile care au fost victimele abuzului sexual, a subliniat într-un interviu că a fost șocată de ceea ce s-a întâmplat în primele momente din noul an.

Lucrez de peste 20 de ani în acest domeniu, dar aşa ceva nu am trăit niciodată”, arată femeia. Ea a adăugat că a ajuzit de astfel de evenimente numai la știri despre cazuri din India sau țările din Nordul Africii.

Polițiștii au avut reacții asemănătoare. Ei au spus că sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat la Koln.

Un ofițer a povestit pentru presa locală că o tânără de 20 de ani a fost scoasă din mulțime chiar de el. ” Ţipa şi plângea. Îi fusese smuls slipul”, își amintește omul legii.

Henritte Reker, edilul orașului Koln, a convocat o întâlnire de urgență. Autoritățile discută ce măsuri trebuie luate ca urmare a incidentelor ce s-au petrect în noaptea dintre ani.

Videoclipurile au fost urcate pe platforma YouTube de user-ul Baris Olsun.

Citeşte mai multe despre:   Germania