Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ambasada Germaniei: Guvernul Federal observă cu atenție recentele evoluții din politica internă a României

Ambasada Germaniei: Guvernul Federal observă cu atenție recentele evoluții din politica internă a României

Reprezentanții Ambasadei Germaniei la București au declarat că Guvernul Federal observă cu atenție evoluțiile recente din politica internă a României. De asemenea, aceștia au spus că Europa este o comunitate de valori care trebuie să functioneze în litera legii, dar și în spirit democratic, relatează HotNews.

„Guvernul Federal observă cu atenție recentele evoluții din politica internă a României. Avem convingerea că partidele și instituțiilr politice din România vor acționa, bazându-se pe principii democratice și ale statului de drept, chiar și în contextul acestei situații tumultoase. Acest fapt vizează, îndeosebi, și respectarea independenței Curții Constituționale a României. Europa este o comunitate de valori care trebuie să funcționeze în litera legii, dar și în spirit democratic. Guvernul Federal nu ia poziție referitor la afirmațiile unor europarlamentari germani, independenți,” se arată în textul comnuicatului emis de Ambasada Germaniei la București.

Citeşte mai multe despre:   ambasada,   Germania,   declaratii,   Europa,   Curtea Constitutionala