Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ambasada României în Danemarca încurajează plecarea românilor în străinătate: VIDEO VIRAL pe pagina de Facebook a instituției (VIDEO)

Ambasada României în Danemarca încurajează plecarea românilor în străinătate: VIDEO VIRAL pe pagina de Facebook a instituției (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 12 Feb 2019, 13:47
Ambasada României în Danemarca încurajează plecarea românilor în străinătate: VIDEO VIRAL pe pagina de Facebook a instituției (VIDEO) Externe

Dacă cineva mai avea nevoie de o confirmare că în Vest se trăiește mult mai bine ca în țară, Ambasada României la Copenhaga spulberă orice îndoială.

Pe pagina oficială de Facebook a instituției diplomatice este prezentat cazul unui tânăr român care reușește să-și croiască un drum decent în viață abia după ce reușește să plece din țara natală – România.

"În România am ajuns la coada vacii. Am ales să mă adaptez și am plecat în Danemarca. Jobul meu actual este într-o fabrică de mori de vânt. Munca mea contribuie la bunăstarea mea și a familiei mele. Am ales să-mi fac o viață aici, să-mi fac o casă aici

Contează cum privești viața. Eu am ales să privesc în sus", spune tânărul român plecat în Danemarca.

"Deci părăsiți România, nu mai este nimic acolo!!!!", scrie un internaut la postarea Ambasadei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Danemarca,   Copenhaga