Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă programul Loteria Vizelor pentru anul 2017: Înregistrările, în perioada 1 octombrie-3 noiembrie

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă programul Loteria Vizelor pentru anul 2017: Înregistrările, în perioada 1 octombrie-3 noiembrie

Un articol de: - 01 Oct 2015, 18:41
Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă programul Loteria Vizelor pentru anul 2017: Înregistrările, în perioada 1 octombrie-3 noiembrie Externe

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2017. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2017, anunță Ambasada SUA în România.

Înregistrările pentru programul DV-2017 trebuie transmise electronic în perioada care începe joi, 1 octombrie 2015 la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est şi se încheie marţi, 3 noiembrie 2015 la ora 12:00 PM ora de iarnă a Coastei de Est. Înregistrările pe hârtie nu sunt acceptate. Pagina Departamentului de Stat pentru transmiterea formularului electronic E-DV este http://www.dvlottery.state.gov. Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de iarnă a Coastei de Est a zilei de 3 noiembrie 2015 indiferent de întârzierile cauzate de sistem în perioada de înregistrare.

Legea permite o singură înregistrare de persoană. Tehnologia sofisticată folosită de Departamentul de Stat detectează înregistrările multiple. Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi.

Participarea la program este GRATUITĂ. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA.

Înregistrările conforme cu cerinţele de participare vor rezulta în emiterea unui ecran cu o pagină de confirmare care conţine numele şi numărul de confirmare al participantului, pagină care va trebui tiparită. Această pagină de confirmare va furniza informaţii pe care participantul va trebui să le folosească pentru a verifica electronic statutul înregistrării sale la secţiunea Entrant Status Check, disponibilă la http://www.dvlottery.state.gov. Numai participanţii care au informaţiile de confirmare vor putea verifica statutul înregistrării lor, iar în cazul selecţionării lor vor putea primi instrucţiuni despre solicitarea vizei şi programarea interviului de viză. Numărul de confirmare a înregistrării va putea fi recuperat printr-un link de pe pagina Entrant Status Check folosind adresa de email, numele de familie şi anul naşterii participantului.

Participanţii pot completa şi transmite personal înregistrarea lor sau pot apela la ajutorul altei persoane. Indiferent dacă înregistrarea este trimisă direct de participant sau prin asistenţa unui avocat, prieten sau rude, etc., se poate trimite o singură înregistrare pentru fiecare persoană, iar persoana participantă în programul DV-2017 este responsabilă că informaţiile sunt corecte şi complete.

Toţi participanţii la program indiferent dacă au fost selecţionaţi sau nu, pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet Entrant Status Check lahttp://www.dvlottery.state.gov. Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2017.

Instrucţiunile pentru programul DV-2017 se găsesc pe pagina de internet a Departamentului de Stat lahttp://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html sau pe pagina de internet a Ambasadei SUA la București la http://romania.usembassy.gov/vize/diversity.html

Citeşte mai multe despre:   SUA,   Ambasada SUA