Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ambasadorul Marii Britanii, ANUNŢ DE ULTIM MOMENT despre BREXIT: "Românii care lucrează şi studiază acum în Marea Britanie..."

Ambasadorul Marii Britanii, ANUNŢ DE ULTIM MOMENT despre BREXIT: "Românii care lucrează şi studiază acum în Marea Britanie..."

Un articol de: B1.ro - 13 Mar 2018, 07:39
Externe

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a declarat luni la Brăila că Marea Britanie a fost un partener cheie în dezvoltarea oraşului şi că situaţia va continua şi după ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

"Marea Britanie a fost dintotdeauna un partener cheie în dezvoltarea Brăilei. Chiar dacă în momentul actual ieşim din Uniunea Europeană, nu ieşim din Europa şi vom continua să construim legături minunate cu oraşul Brăila. Se ştie că la 23 iunie 2016 a fost un Referendum în Marea Britanie, în care majoritatea a votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană, dar noi nu vrem să pierdem legăturile cu România şi cu alte ţări din Uniunea Europeană. Vrem să întărim mai mult legăturile în ceea ce priveşte schimburile comerciale, cultura, educaţia. Vom intensifica aceste legături, de aceea sunt aici, la Brăila", a spus Paul Brummell, potrivit Agerpres.

Ambasadorul Paul Brummell a precizat că după Brexit va fi instaurat un nou regim de circulaţie a europenilor în Marea Britanie, dar că acesta nu va crea probleme românilor care muncesc, studiază sau vor să viziteze Marea Britanie.

"Pentru cetăţenii români care lucrează şi studiază acum în Marea Britanie am stabilit un acord cu Uniunea Europeană, pentru a păstra drepturile lor. După ce ieşim din Uniunea Europeană va fi un regim nou, nu ştiu exact ce va fi, dar nu va fi un regim care să împiedice românii care muncesc, studiază şi vor să viziteze Marea Britanie", a completat Ambasadorul Marii Britanii în România.

 

Citeşte mai multe despre:   Paul Brummell,   Uniunea Europeana