Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, acuză agresivitatea masivă asupra cerșetorilor români

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, acuză agresivitatea masivă asupra cerșetorilor români

Un articol de: -
Externe

Noul ambasador al României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a vorbit într-un interviu despre situația românilor prezenți în Regatul Unit și a condamnat agresiunile pe care le suportă cerșetori români prezenți în centrul Londrei.

"Mai trebuie să schimbăm din când în când, în ceea ce-i privește pe români, și realitatea. Atunci când sigur există o agresiune masivă prin centrul Londrei de cerșetorie de limbă română, atunci ne punem întrebarea dacă nu cumva o asemenea temă emoțională cade pe un sol destul de fertil" a declarat ambasorul român într-un interviu acordat Agerpres, potrivit flux24.ro.

"Eu ceea ce spun e în esență că, sigur e nevoie de un mai bun efort de comunicare, dar efortul de comunicare trebuie dublat și de alte tipuri de măsuri, inclusiv de măsuri de tip cooperare polițienească mai severă, care să mai trimită acasă pe unii, care nu neapărat ne fac cinste", a subliniat Dan Mihalache, ce a deținut în trecut și funcția de șef al Cancelariei Prezidențiale.

Citeşte mai multe despre:   Dan Mihalache,   Marea Britanie,   ambasador
 
 
 
Loading...