Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Analiza pe afirmațiile făcute de Le Pen în dezbatare: Candidata extremei dreapta a făcut 19 acuzații false la adresa lui Macron

Analiza pe afirmațiile făcute de Le Pen în dezbatare: Candidata extremei dreapta a făcut 19 acuzații false la adresa lui Macron

Un articol de: - 04 Mai 2017, 14:21
Externe

Miercuri a avut loc singura dezbatere electorală dintre Marine Le Pen și Emmanuel Macron din cadrul alegerilor prezidențiale din Franța. Dezbaterea a fost una extrem de virulentă, cei doi candidați lansându-se în tot felul de acuzații la adresa adversarului.

Afirmațiile și acuzațiile făcute de cei doi au fost atent analizate și verificate pentru a se stabili dacă sunt corecte sau sunt simple vorbe spuse pentru a câștiga un avantaj în fața adversarului.

Datele au stabilit că atât Emmanuel Macron a folosit în câteva ocazii afirmații care nu erau chiar conforme cu realitatea, dar Marine Le Pen l-a depășit cu mult lansându-se în prezentarea de date și informații care nu aveau corespondent în realitatea și făcând acuzații care nu aveau nicio bază în realitate.

Conform Le Monde, 19 afirmații făcute de candidata extremei-dreapta complet false, iar numeroase altele sunt doar aproximări ale realității.

Printre subiectele la care, Le Pen a făcut afirmații false este situația economiei britanice după votul de ieșire din Marea Britanie, unde candidata Frontului Național a prezentat date mai optimiste decât realitatea pentru a își susține poziția sa anti-UE.

Citeşte mai multe despre:   Marine Le Pen,   Emmanuel Macron,   dezbatere,   fals
 
 
Loading...