Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Apple: iPhone-urile vor fi lansate cu întârziere anul acesta

Apple: iPhone-urile vor fi lansate cu întârziere anul acesta

Un articol de: Catinca Giosanu - 02 Aug 2020, 21:29
Apple: iPhone-urile vor fi lansate cu întârziere anul acesta Foto: playtech.ro Externe

Compania americană Apple a anunţat că noua generaţie de iPhone, care urmează să fie lansată în toamnă, va ajunge pe piaţă mai târziu decât s-a întâmplat în anii anteriori, în contextul crizei pandemice declanșate de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, notează agenția de știri News.ro.

 

 

Pandemia de coronavirus întârzie lansarea noului iPhone 

 

 

Apple a anunţat că noul iPhone, care va fi lansat în toamna acestui an, va ajunge pe piaţă cu câteva săptămâni întârziere faţă de anii precedenţi, fără să precizeze de exact de câte săptămâni este vorba.

Vicepreședintele principal și directorul financiar al Apple, Luca Maestri, a transmis investitorilor că iPhone-urile din acest an vor fi lansate mai târziu decât de obicei. Executivul companiei americane a explicat că va fi vorba de o întârziere de câteva săptămâni.

Dacă în mod normal noile iPhone-uri intrau pe piaţă în luna septembrie a fiecărui an, în ţările aflate în primul val, de data aceasta, vor fi livrate mai târziu ca de obicei. În funcţie de câte săptămâni înseamnă termenul indicat în acest caz, anul acesta, noile iPhone-uri ar putea intra pe piaţă începând cu octombrie, notează sursa anterior citată. Asta nu înseamnă că în 2020 evenimentul de lansare va fi mutat. Este foarte posibil ca prezentarea să fie tot la începutul lunii septembrie și modelele de top, cu 5G să fie disponibile mai târziu. Nu ar fi prima dată când Apple comercializează mai târziu unele modele. Dacă vă aduceți aminte de lansarea lui iPhone X, aceasta s-a întâmplat în luna septembrie 2017 alături de XR și iPhone 8, însă disponibilitatea a fost abia în luna octombrie din cauza unor întârzieri legate de producția de display-uri LCD.

Deşi managerul Apple este rezervat în ceea ce privește cauzele întârzierii, acesta pare să confirme zvonurile care circulă de mai multe luni. Partenerii Apple încă mai au anumite probleme privind producţia şi livrarea componentelor, probleme cauzate de criza sanitară provocată de virusul ucigaș Covid-19.A adormit pe plaja din Costinești, lângă Obelisc. Când s-a trezit, turistul a avut parte de cea mai neplăcută surpriză

 

 

Apple confirmă ca iPhone 12 va fi livrat mai târziu ca de obicei

 

 

Apple, prin vocea lui Luca Maestri, CFO la Apple a sugerat că noile iPhone-uri se vor lansa ceva mai târziu în 2020.

”Anul trecut am început să vindem iPhone-urile la finalul lunii septembrie, anul acesta disponibilitatea va fi ceva mai târzie”, au menționat reprezentanții companiei americane, conform Mobzine.ro.

Maestri nu a oferit detalii care explice de unde apare întârzierea, zvonurile legate de o posibilă lansare mai târzie au existat de ceva luni, de când pandemia COVID-19 a blocat câteva săptămâni bune producția din China și ulterior din întreaga lume. Inițial Wall Street a sugerat o posibilă întârziere, confirmată apoi și de Qualcomm care a spus că va exista o întârziere legată de lansarea flagship-urilor 5G din jumătatea anului.

Citeşte mai multe despre:   Apple,   coronavirus europa