Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Aproape 700.000 de persoane au urmărit-o pe democrata Alexandria Ocasio-Cortez în timp ce juca live jocul video „Among Us”

Aproape 700.000 de persoane au urmărit-o pe democrata Alexandria Ocasio-Cortez în timp ce juca live jocul video „Among Us”

Un articol de: George Lupu - 21 Oct 2020, 14:14
Aproape 700.000 de persoane au urmărit-o pe democrata Alexandria Ocasio-Cortez în timp ce juca live jocul video „Among Us” Externe

Democarta Alexandria Ocasio-Cortez a găzduit marți o sesiune live inaugurală pe noul ei canal de Twitch, ca parte a efortului de a încuraja tinerii alegători să se înregistreze și să ajungă la urne. Platforma Twitch este deținută de Amazon

Ocasio-Cortez a jucat și a difuzat popularul joc „Among Us”, atrăgând o audiență de vârf de aproximativ 438.000  de utilizatori- unul dintre cele mai înalte vârfuri pentru un streamer individual în acest an. Cifra nu include alte conturi care transmiteau evenimentul, inclusiv cel al colegului democrat Ilhan Omar. Și streamerii de top Imane „Pokimane” Anys, Hasan „Hasanabi” Piker și Ali „Myth” Kabbani. În total, democrata a fost urmărită de peste 700.000 de utilizatori.

Fluxul reflectă o înțelegere din ce în ce mai mare a politicienilor și a consultanților politici, în special de stânga, că jocurile video și platforma de streaming Twitch sunt printre cele mai atractive locuri de divertisment pentru alegătorii mai tineri.

 

 

Sesiunea live a  democratei urmează campaniei lui Joe Biden, care creează o insulă într-un alt joc popular, „Animal Crossing: New Horizons”, precum și o serie de alte jocuri video axate pe comunitate pentru a obține a atrage tinerii la vot.

În ciuda transmiterii de pe contul propriu pentru prima dată, Ocasio-Cortez și-a afișat acuitatea pentru utilizarea platformelor tehnologice pentru a se conecta cu americanii mai tineri, chiar dacă fiecare platformă - Instagram, Twitter și Twitch - are propria sa cultură și estetică.

După ce a început fluxul cu apeluri de înregistrare și vot și, în special, a implorat spectatorii să creeze un plan specific de vot,  Alexandria Ocasio-Cortez a sărit în joc și în chat vocal cu ușurință naturală, adoptând multe dintre manierismele platformei, inclusiv strigătele pe care le folosesc alți jucători, râzând alături de colegii ei. De asemenea, a folosit cu ușurință argoul jocului.Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)