Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe „Aproape că am murit. Camionul mergea în zigzag. Nu îți dădeai seama unde merge”. DECLARAȚIILE MARTORILOR îngroziți de cele întâmplate de Ziua Franței

„Aproape că am murit. Camionul mergea în zigzag. Nu îți dădeai seama unde merge”. DECLARAȚIILE MARTORILOR îngroziți de cele întâmplate de Ziua Franței

Un articol de: - 15 Iul 2016, 07:25
„Aproape că am murit. Camionul mergea în zigzag. Nu îți dădeai seama unde merge”. DECLARAȚIILE MARTORILOR îngroziți de cele întâmplate de Ziua Franței Foto: știripesurse.ro Externe

Franța a fost lovită de un nou atentat terorist chiar de ziua sa. După cel din Paris din luna noiembrie, de data aceasta vorbim de Nisa.

Tragedia a avut loc la Promenade des Anglais, una dintre cele mai importante atracții turistice ale orașului.

Oamenii prezenți la fața locului se declară îngroziți de cele întâmplate, mai ales că au văzut oamenii murind sub privirile lor fără a-i putea ajuta într-un fel.

„Aproape că am murit. (…) Camionul mergea în zigzag. Nu îți dădeai seama unde merge. Soția mea… la un metru distanță… ar fi murit”, a povestit un martor, pentru i-Tele. „Camionul a rupt totul… stâlpi, copaci. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Unii oameni s-au agăţat de uşă şi au încercat să îl oprească”, a adăugat martorul.

„Am văzut oameni loviți și bucăți de resturi zburând”, a povesit un reporter AFP, care a spus că oamenii au fugit îngroziți din zonă.

„Oamenii fug. Este panică. Camionul a urcat pe Promenadă – a trecut peste toată lumea. Toată lumea sângerează – sint nenumăraţi oameni răniţi, fără îndoială”, a povestit un alt jurnalist aflat la fața locului, potrivit Libertatea.

 

 

Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea

Citeşte mai multe despre:   Franta\,   atentat,   Nissan,   martori