Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Carolina de Nord: Animalele din aqua park-uri, lăsate în calea uraganului

Carolina de Nord: Animalele din aqua park-uri, lăsate în calea uraganului

Un articol de: B1.ro - 13 Sep 2018, 23:32
Carolina de Nord: Animalele din aqua park-uri, lăsate în calea uraganului Externe

Animalele din două aqua park-uri din Carolina de Nord, SUA, au fost lăsate în calea uraganului Florence, după ce proprietarii au fost forțați de un ordin de evacuare să plece din zonele care vor fi afectate.

"Animalele fac parte din familia noastră", a declarat Danielle Bolton, purtătoarea de cuvânt al aqua park-ului Pine Knoll Shores, care a fost închis publicului marți.

"Este foarte trist că trebuie să închidem neștiind exact ce se va întâmpla (...) Animalele au fost hrănite cât s-a putut în ultimele zile", a continuat Bolton.

Totodată, la celelalte două aqua park-uri, cel din Fort Fisher care se află la aproximativ 20 de mile sud de Wilmington și la cel de pe insula Roanoke, angajații au făcut tot ce au putut pentru a proteja creaturile marine.

"Lucrătorii sunt foarte preocupați de ceea ce se va întâmpla și de ceea ce s-ar putea întâmpla. Înainte de a pleca, ei au făcut o serie de verificări și au pregătit cât mai bine cu putință a adăposturilor pentru animale. Unele dintre ele au fost mutate în părți mai sigure ale clădirii", a precizat Robin Nalepa, purtător de cuvânt al aqua park-ului din Carolina de Nord, care găzduiește în special pește, rechini, reptile și broaște țestoase. 

"Oficialii de la aqua park-ul de pe insula Roanoke au decis sa păstreze un echipaj de patru persoane la fabrica in timpul furtunii, chiar dacă locuitorii din zona au fost obligați să plece", a menționat purtătorul de cuvânt al Brian Postelle.

Citeşte mai multe despre:   Carolina de Nord