Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ”Armele erau reale. Obișnuiți-vă cu ideea!” Autorul reportajului despre presupusul trafic de arme din România ia peste picior reacțiile de la București (VIDEO)

”Armele erau reale. Obișnuiți-vă cu ideea!” Autorul reportajului despre presupusul trafic de arme din România ia peste picior reacțiile de la București (VIDEO)

Un articol de: - 10 Aug 2016, 20:00
”Armele erau reale. Obișnuiți-vă cu ideea!” Autorul reportajului despre presupusul trafic de arme din România ia peste picior reacțiile de la București (VIDEO) Foto:corporate.sky.com Externe

Armele sunt reale, Guvernul român e stânjenit și toată lumea ar trebui să se învețe cu ideea, a scris pe Twiiter Stuart Ramsay, jurnalistul Sky News care a realizat reportajul despre presupusul trafic de arme care are loc în România.

"Ha! Să se calmeze toată lumea. Reportajul este real. Nu a fost nimeni plătit. Nu a făcut nimeni nicio înscenare. Armele erau reale. Au loc arestări. Guvernul e stânjenit. Faceţi faţă realităţii!", este mesajul postat pe Twitter de acesta.

Autorul reportajului despre presupusul trafic de arme din România ia peste picior reacțiile de la București

Și postul Sky News a venit cu o primă reacție prin intermediul lui Lucy Elliot, șefă al departamentului de PR: ”Stuart Ramsay este unul dintre cei mai experimentaţi şi capabili jurnalişti ai postului Sky News, cu o lungă experienţă în relatarea unor subiecte de mare importanţă, în întreaga lume. Reportajul realizat în România, în legătură cu traficanţii de arme, este unul temeinic iar Sky News susţine pe deplin materialul difuzat”.

Sky News susține materialul lui Ramsay despre presupusul trafic de arme din România

Pe de altă parte, intermediarul cu cei doi români așa-ziși traficanți de arme care au participat la filmare a recunoscut că materialul este unul fictiv, că atât el, cât și celălalt bărbat prezent în material, au fost plătiți pentru a realiza reportajul respectiv, dar și că armele prezentate spre vânzare sunt unele de vânătoare, nu militare. (Detalii AICI)Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Și Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT, a confirmat că reportajul Sky News în care sunt prezentați un grup de așa-ziși traficanți de arme este unul contrafăcut. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Sky News,   reportaj,   jurnalist