Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale (VIDEO)

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale (VIDEO)

Un articol de: - 02 Iun 2017, 15:15
Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale (VIDEO) Foto: huffingtonpost.com Externe

Fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a avut o reacție fermă după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice. 

Cunoscutul actor american i-a transmis liderului de la Casa Albă că ”un singur om nu poate opri revoluţia energiei verzi şi nici nu poate distruge progresul”, și l-a avertizat , din funcția de șef al statului ”are responsabilitatea de a proteja oamenii”. 

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale

”Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Președintele Trump spune că retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice. 
Mesajul meu pentru dumneavoastră, domnule președinte, este că în calitate de funcționar public, mai ales, în calitate de președinte, prima și cea mai importantă responsabilitate pe care o aveți este aceea de a proteja oamenii. 

200.000 de oameni mor în fiecare an în Statele Unite din cauza poluării aerului și jumătate din râurile noastre sunt poluate excesiv. 

Nu putem să ne retragem și să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale. 

Domnule președinte, știu că poate fi mai ușor și mai confortabil să ne uităm în trecut. Și pentru mulți oameni, trecutul pe care îl știm este mai puțin înfricoșător decât viitorul pe care nu îl cunoaștem. 

Dar unii dintre noi știu ce înseamnă un viitor bazat pe energia verde. Și nu este înfricoșător. O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

Așa că, vă rog, domnule președinte, alegeți viitorul”, i-a transmis Arnold Schwarzenegger lui Donald Trump într-un videoclip publicat pe internet. 
 

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   retragere