Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Arnold Schwarzenegger vrea să candideze la președinția Uniunii Europene

Arnold Schwarzenegger vrea să candideze la președinția Uniunii Europene

Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger atacă la un nivel mai înalt. Mai întâi a fost Mister Univers, apoi a devenit cunoscut pentru rolul său inconfundabil Terminator și din 2003 a devenit cel de-al 38-lea guvernator al statului California.

Mai nou, Arnold Schwarzenegger a anuțat că vrea să candideze pentru președinția Uniunii Europene (UE), arată site-ul ABC News.

"În următorii ani, Uniunea va trebui să își găsească un președinte de mai mare anvergură, cineva capabil să unifice Europa", a declarat fostul șef de cabinet al lui Schwarzenegger, Terry Tamminen, citat de sursa precizată.

"Francezii nu vor un german, iar germanii nu vor un italian. Ce-ar fi dacă va fi ales un european care a plecat în America, resuscitând viziunea unui Washington sau a unui Jefferson, pentru o Europă unită", a adăugat Tamminen, fără să spună în mod explicit numele fostului guvernator american.

Potrivit sursei menționate, ceea ce se știe cu siguranță este faptul că Arnold Schwarzenegger nu poate candida la președinția Statelor Unite, deoarece doar persoanele născute pe teritoriul american au dreptul să candideze pentru acest post.

Citeşte mai multe despre:   presedintie,   Uniunea Europeana,   candidatura