Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ”Asasini!”, ”Demisia!”. Premierul francez și o parte din echipa sa, huiduiți la momentul de reculegere ținut în Nisa (VIDEO)

”Asasini!”, ”Demisia!”. Premierul francez și o parte din echipa sa, huiduiți la momentul de reculegere ținut în Nisa (VIDEO)

Un articol de: - 18 Iul 2016, 13:44
”Asasini!”, ”Demisia!”. Premierul francez și o parte din echipa sa, huiduiți la momentul de reculegere ținut în Nisa (VIDEO) Externe

Franța a păstrat luni un minut de reculegere în memoria victimelor de la Nisa, în a treia zi de doliu național. Grupul din care făceau parte premierul Manuel Valls și alți membri ai guvernului francez a fost, însă, întâmpinat cu huiduieli, când a au ajuns în Nisa pentru a participa la acest moment.

Fluierături, huiduieli, acuzații și cereri de demisie. Aceasta este primirea ostilă de care au avut parte Valls și echipa sa pe Promenade des Anglais, bulevard pe care s-a ținut momentul de reculegere. ”Asasini!”, ”Ticăloși!” și ”Demisia!” sunt doar două dintre mesajele pe care cei prezenți le-au transmis oficialilor.

Premierul francez și o parte din echipa sa, huiduiți la momentul de reculegere ținut în Nisa

Bineînțeles, aceste cuvinte au contrastat puternic cu primirea de care au avut parte pompierii ce au participat la operațiunile de salvare: ”Mulțimim, pompieri!”, au strigat oamenii prezenți în timp ce au aplaudat.

Pompierii, aplaudați la ceremonia ținută la Nisa în a treia zi de doliu național

La finalul ceremoniei, mulțimea a fredonat o versiune lentă a imnului ”La Marseillaise”.

Mulțimea adunată pe Promenade des Anglais cântă imnul naționalDan Bittman a făcut anunțul surprinzător la care nimeni NU se aștepta niciodată

Citeşte mai multe despre:   Franta\,   Nissan,   atac