Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Acuzații grave: "Referendumul din Rusia a fost fraudat". Amănunte despre ascensiunea liderului de la Kremlin, în documentarul “PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, difuzat, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV

Acuzații grave: "Referendumul din Rusia a fost fraudat". Amănunte despre ascensiunea liderului de la Kremlin, în documentarul “PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, difuzat, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV

Un articol de: George Lupu - 02 Iul 2020, 17:54
Acuzații grave: "Referendumul din Rusia a fost fraudat". Amănunte despre ascensiunea liderului de la Kremlin, în documentarul “PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, difuzat, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV Foto: Hepta - Alexei Druzhinin Externe

Acuzații grave cu privire la referendumul care îi permite preşedintelui rus Vladimir Putin să se menţină la putere pentru alţi 16 ani. Asociația independentă “Galos” spune că scrutinul a fost fraudat

În susţinerea acuzaţiilor sale, "Golos" a enumerat, într-un raport de evaluare, "votul multiplu, umplerea urnelor de vot" şi "încălcarea confidenţialităţii votului".

Zeci de milioane de alegători nu şi-au putut exprima votul pe teren neutru. "Un număr semnificativ de voturi au fost adunate prin votări organizate direct la întreprinderi şi instituţii, de fapt sub controlul conducerii lor", subliniază "Golos".

Suspiciunile cu privire la fraudarea referendumului planează mai ales în condițiile în care observatorii independenţi sub auspiciile Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) nu au fost invitaţi de guvernul rus pentru a monitoriza procesul de vot.

După numărarea a 100% din sufragii, votul „împotrivă” a primit 21,27% din ele, conform cifrelor oficiale ale Comisiei electorale. Participarea la vot a fost în jur de 65%.

Votul, prevăzut iniţial pentru luna aprilie, a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19. Pentru a evita o prea mare afluenţă la birourile de votare, el s-a desfăşurat în decurs de o săptămână, până miercuri, şi alegătorii au fost nevoiţi să se echipeze cu măşti de protecţie şi cu mănuşi.

 

Vladimir Putin a declarat că nu exclude o nouă candidatură

 

De altfel, Vladimir Putin a declarat deja că ia în calcul să candideze pentru un nou mandat de președinte al Rusiei dacă electoratul aprobă reforma constituțională.

„Nu exclud posibilitatea de a candida pentru funcție, dacă aceasta va fi prevăzută de constituție. Vom vedea. Încă nu am decis nimic pentru mine”, a declarat Vladimir Putin pentru televiziunea de stat.Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

 

 

”PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, un documentar de excepție despre viața liderului rus

 

B1 TV difuzează, în exclusivitate, documentarul “PUTIN, AMENINȚARE PENTRU STATELE UNITE”, vineri, 3 iulie, de la ora 22.00 și în reluare duminică, ora 16.00.

Documentarul prezintă și modul în care Rusia a fost implicată în societatea și în politica internă a SUA, în alegeri, relația cu Donald Trump și Hillary Clinton, dar și apariția și utilizarea fake-news-urilor.

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   Vladimir Putin