ATAC în Franța: Mai multe femei au fost înjunghiate

ATAC în Franța: Mai multe femei au fost înjunghiate

Trei femei au fost înjunghiate, duminică după-amiază, în gara din Mulhouse, oraș din regiunea franceză Alsacia, informează Franceinfo.

Inițial, o femeie de naționalitate germană a fost înjunghiată în spate, în incinta gării.

REPEDE CLICK AICI: BLESTEMUL S-A ABĂTUT PESTE ȚARĂ, EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (FOTOGRAFII TERIBILE)

Victima era însoțită de fiica ei care nu a fost rănită.

REPEDE CLICK AICI: O SĂ AI PROBLEME CU INIMA CÂND O SĂ VEZI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE…)

Câteva minute mai târziu, agresorul a înjunghiat o a doua femeie, aflată în fața gării. Din fericire, în zonă se afla un medic, care le-a acordat primul ajutor celor două.

REPEDE CLICK AICI: ÎNMORMÂNTAREA VEDETEI DE MUZICĂ POPULARĂ DIN ROMÂNIA CARE A FĂCUT SĂ PLÂNGĂ MILIOANE DE ROMÂNI! (IMAGINI DRAMATICE)

Ulterior atacatorul s-a năpustit asupra unei tinere de 22 de ani care a reușit însă să scape din mâinile lui cu hainele sfâșiate, însă fără nicio rană.

NENOROCIRE: A MURIT, IAR ÎNTREAGA LUME E ÎN DOLIU! GALERIE FOTO CUTREMURĂTOARE DE LA FAȚA LOCULUI!

Inițial, agresorul a reușit să fugă, însă, în cele din urmă a fost prins de polițiști și plasat în arest preventiv.

REPEDE CLICK AICI: DACĂ ȚI-E FRICĂ, AI GRIJĂ SĂ EVIȚI ACEST LOC DIN ROMÂNIA! DACĂ EȘTI PUTERNIC… CURAJ! (FOTO HORROR)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:47 - USR nu o va sprijini pe Ursula von der Leyen pentru un al doilea mandat la Comisia Europeană, scrie Politico. Cătălin Drulă: Democrația se erodează în România, iar ea se face că nu vede
17:38 - Inspectorii ANPC au descins în stațiile OMV Petrom. Verifică dacă românii sunt păcăliți la pompă
17:28 - Cota de piață a autoturismelor ecologice a atins 43% în februarie 2024. Mașinile „electrificate” au constituit 25% din totalul pieței auto
17:11 - Un nou ciclon va lovi România! Meteorologii anunță ninsori, ploi și vânt puternic
17:10 - Klaus Iohannis: Am decis să intru în competiție pentru funcția de secretar general al NATO. Îmi asum această candidatură în numele României (VIDEO)
17:09 - Apple anunță în UE o schimbare importantă pentru utilizatori, dar și pentru dezvoltatorii de aplicații
17:03 - Klaus Iohannis: Rusia se dovedește a fi o amenințare gravă și de lungă durată pentru continentul nostru. Frontierele NATO capătă o importanță capitală. Întărirea Flancului Estic, o prioritate pe termen lung (VIDEO)
17:01 - Minorii nu vor mai avea voie să fumeze în public. Un proiect de lege a fost votat în Senat
16:48 - Cât va mai dura episodul de vreme rece cu precipitații. Florinela Georgescu, ANM: Nu ar fi exclus să avem din nou temperaturi cu mult peste normalul perioadei (VIDEO)
16:48 - Grupare care a traficat aproape 500 de migranți, destructurată de polițiștii de frontieră. Sumele plătite pentru o călătorie clandestină ajungeau la 5.000 de euro