Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Atac la adresa primarului Londrei: Nu e de acord cu vizita lui Trump, dar NU obiectat împotriva liderului comunist al Chinei, unde sunt închiși circa un milion de musulmani

Atac la adresa primarului Londrei: Nu e de acord cu vizita lui Trump, dar NU obiectat împotriva liderului comunist al Chinei, unde sunt închiși circa un milion de musulmani

Un articol de: B1.ro - 04 Iun 2019, 17:55
Atac la adresa primarului Londrei: Nu e de acord cu vizita lui Trump, dar NU  obiectat împotriva liderului comunist al Chinei, unde sunt închiși circa un milion de musulmani Externe

Prezentatoarea Fox News Laura Ingraham face o observație publică legată de comentariile primarului Londrei cu privire la vizita lui Donald Trump în Regatul Unit.

Ingraham amintește de președintele Chinei, în a cărei țară  musulmanii și disidenții sunt persecutați politic, ce a fost primit cu brațele deschis la Palatul Buckingham.

În acest context, aceasta afirmă că declarațiile edilului Sadiq Khan sunn total nefondate.

"Fanatic: Primarul Londrei, Sadiq Khan, nu a făcut niciodată obiecții cu privire la vizita de stat a președintelui Chinei, Xi Jinping, care închide aproape un milion de musulmani și disidenți, dar el se opune lui Trump", a scris aceasta pe Twitter.

Amintim că venirea lui Trump la Londra a fost primit cu ostilitate de edilul capitalei UK, , musulmanul Sadiq Khan.

”Nu cred că ar trebui să punem covorul roşu. Mai avem şi alţi aliaţi care vin pentru comemorările debarcării în Normandia şi ei nu au parte de o vizită de stat sau de un banchet care costă milioane de lire sterline. Câteva dintre lucrurile pe care Trump le-a spus în ultimii 2-3 ani, londonezii le găsesc aberante şi jignitoare”, a spus Sadiq Khan.

La rândul său, șeful de la Casa Albă l-a numit pe Khan "ratat". The Guardian notează că Trump nu a uitat aceste critici și i-a răspuns primarului în stilul caracteristic: ”Sadiq Khan, un ratat de zile mari, şi-a permis obraznicii faţă de preşedintele Statelor Unite”.

 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt