Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe MAE, atenționare de călătorie pentru românii din afara granițelor! Autoritățile guvernamentale au instaurat starea de urgență sub control militar, cu limitarea unor drepturi cetățenești

MAE, atenționare de călătorie pentru românii din afara granițelor! Autoritățile guvernamentale au instaurat starea de urgență sub control militar, cu limitarea unor drepturi cetățenești

Un articol de: Irina Mina - 21 Oct 2019, 13:27
Externe

MAE a emis o atenționare de călătorie românilor care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Chile, după ce autoritățile guvernamentale au instaurat starea de urgență sub control militar, cu limitarea drepturilor de circulație și de adunare în orice loc public.

DIVORȚ BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! IRINA RIMES, BÂNTUITĂ DE TRECUTUL DUREROS! A PIERDUT COPILUL, APOI A RĂMAS DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ

”Astfel, din data de 20 octombrie 2019, în intervalul orar 19:00 – 06:00 este interzisă complet circulația persoanelor și a autovehiculelor, în spațiul public, până la noi ordine. Având în vedere starea excepțională constituțională decretată în Republica Chile, cetățenii români sunt rugați să respecte ordinele, dispozițiile și prevederile legale în vigoare”, potrivit unui comunicat de presă.

VINE APOCALIOSA, FRAȚILOR! ARSENIE BOCA A PREVĂZUT SFÂRȘITUL! URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

Instituția recomandă cetățenilor români care intenționau să călătorească în Republica Chile, în special în capitala Santiago de Chile, orașele Concepcion, Coquimbo și Valparaiso, să își amâne călătoriile.

DOLIU ÎN TELEVIZIUNEA DIN ROMÂNIA! A MURIT VEDETA ȘTIRILOR! VESTEA A LOVIT CA UN TRĂSNET

”Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Santiago de Chile: +56222323441, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Chile: +56981397854”, conform documentului citat.

Totodată, MAE recomandă consultarea paginilor de Internet: http://santiagodechile.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

 
Loading...