Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Aterizare la limită: Un avion al Air Force a reușit să se oprească la trei metri de sfârșitul pistei (VIDEO)

Aterizare la limită: Un avion al Air Force a reușit să se oprească la trei metri de sfârșitul pistei (VIDEO)

Pilotul unui avion de tip cargo a reuşit o aterizare la limită pe pista unui mic aerport comercial din Florida şi a reuşit să oprească uriaşul avion la numai câţiva metri de sfârşitul acesteia. Ceea ce a stârnit uimirea controlorilor de zbor a fost faptul că avionul trebuia să aterizeze pe un alt aeroport, situat la o distanţă de şapte kilometri.

Aeronava de tip cargo a Forțelor Aeriene Americane a efectuat o aterizare neașteptată pe un mic aeroport comercial din Tampa, Florida, iar pilotul a reușit să oprească aeronava la numai trei metri de sfârșitul pistei.

Însă avionul, lung de 50 de metri, ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul MacDill, aflat la șapte kilometri distanță, așa că atunci când aeronava a fost observată pe radar a produs o adevărată confuzie în rândul controlorilor de zbor.

Întreaga peripeție a fost filmată de către unul dintre piloții aflați la sol, care se pregătea să decoleze.

Până acum nu se cunosc motivele care l-au determinat pe pilot să aterizeze pe aeroportul greșit, iar oficialii din cadrul Forțelor Aeriene nu au dorit să precizeze dacă a fost vorba despre o eroare umană ori defecțiune tehnică. Ceea ce se știe în mod sigur este faptul că atunci când a decolat spre aeroportul pe care trebuia sã aterizeze inițial, echipajul aeronavei a fost schimbat.

Aventura pilotului a stârnit un adevărat interes și în rândul locuitorilor, care s-au strâns în jurul aeroportului pentru a urmări decolarea aeronavei.

Aterizare neașteptată a unei aeronave Air Force
Embed:

Citeşte mai multe despre:   avioane,   aterizare,   aeronava,   aeroport