Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Au fost târâți afară cu tot cu cei doi copii" - Nou SCANDAL la bordul unui avion al unei companii americane (VIDEO)

"Au fost târâți afară cu tot cu cei doi copii" - Nou SCANDAL la bordul unui avion al unei companii americane (VIDEO)

Un articol de: - 15 Mai 2017, 13:33
"Au fost târâți afară cu tot cu cei doi copii" - Nou SCANDAL la bordul unui avion al unei companii americane (VIDEO) Externe

Nou scandal la o companie de zbor americană. O familie cu doi copii a fost dată afară de la bordul unu zbor după mai multe neînţelegeri privind un pachet ce conţinea un tort aniversar.

O vacanţă la Las Vegas de ziua de naştere a mamei s-a sfârşit cu o călătorie de coşmar pentru cei patru membri ai familiei. Minta şi Cameron Burke s-au urcat la bordul zborului JetBlue către New Jersey cu un pachet ce conţinea tortul pentru aniversarea de 40 de ani ai soţiei, scrie tvnz.co.

"Au fost târâți afară cu tot cu cei doi copii" - Nou SCANDAL la bordul unui avion al unei companii americane

Iniţial aceştia au pus tortul în compartimentul de deasupra scaunelor, iar apoi s-au conformat şi l-au dat jos. Cu toate acestea, deşi au făcut ce le-au spus ofiţerii de zbor, cei patru tot au fost daţi afară.

Reprezentanţii companiei au explicat că în reclamaţia împotriva acestora se spunea că ei au folosit cuvinte ofensatoare la adresa însoţitorilor de zbor şi au creat disconfort pentru restul pasagerilor. De asemenea, compania susţine că tortul a fost pus într-un compartiment destinat depozitării echipamentului de siguranţă pentru urgenţe.

Familia s-a întors cu un zbor al unei alte companii a doua zi, iar Cameron Burke a subliniat că va da în judecată JetBlue pentru modul în care au fost trataţi.

Acest nou incident vine într-o perioadă în care scandalurile sunt în toi la companiile aeriene americane. Acestea au culminat cu lovirea şi scoaterea cu forţa a unui pasager al United Airlines din avion după ce acesta a refuzat să cedeze locul său unui angajat al companiei.

A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

Citeşte mai multe despre:   avioane,   SUA