Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Austostrada ce face legătura între Danemarca și Germania, închisă din cauza imigranților (VIDEO)

Austostrada ce face legătura între Danemarca și Germania, închisă din cauza imigranților (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Sep 2015, 08:31
Foto: economica.net Externe

Scene copiate parcă după cele de pe autostrada M1 din Ungaria. De această dată, imigranţii care mergeau din Germania spre Suedia au fost opriţi în Danemarca, informează B1 TV.

Poliţia daneză a oprit trenurile care veneau din Germania în cadrul unui demers de a înregistra şi controla afluxul de solicitanţi de azil şi imigranţi ce vor să ajungă în Suedia. Potrivit autorităţilor locale, aproximativ 200 de refugiaţi aflaţi în trei trenuri care sosiseră din Germania au refuzat să coboare din vagoane în oraşul danez Rodb. Se temeau că fiind înregistraţi de poliţie ar putea fi forţaţi să solicite azil mai degrabă în Danemarca decât în Suedia. Aşa că, pe modelul maşului pe autostrada M1 din Ungaria de zilele trecute, imigranţii au luat-o la pas spre Suedia.

Poliţia a închis autostrada ce face legătura între Danemarca şi Germania după ce aproximativ 300 de refugiaţi, între care copii, au tranzitat teritoriul. Danezii, martori pe traseul refugiaţilor veniţi din Orientul mijlociu, le-au aruncat pâine şi apă de pe un pod.

Mulţi refugiaţi merg din Germania în Danemarca pentru a ajunge în Suedia, care are una dintre cele mai deschise politici din Europa faţă de solicitanţii de azil.

În schimb, consiliul municipal al unui orașel francez, Charvieu-Chavagneux, a votat în unanimitate pentru primirea exclusivă a refugiaților creștini care "nu își decapiteaza patronul", scriu cei de la Le Figaro. Oraşul se afla la câteva zeci de kilometri de Saint-Quentin Fallavier, unde a avut loc un atac terorist în cursul căruia un patron a fost decapitat de un atacator musulman.

Refugiaţii care au ajuns deja în Ţarile din Vest încep sa provoace primele probleme.Chiar şi în aceste condiţii, nemţii încearcă să îi ajute cum pot pe solicitanţii de azil.

Cotidienele germane Bild și BZ au publicat o mică broșură concepută ca îndrumar redactat în arabă, destinat refugiaților ce sosesc la Berlin.(Detalii AICI)

Austostrada ce face legătura între Danemarca și Germania, închisă din cauza imigranților


Citeşte mai multe despre:   imigranti,   Danemarca,   Suedia
 
Loading...