Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Femeia cu nervi de oțel care le-a salvat viața pasagerilor din avionul groazei: "Am rămas fără o parte din aeronavă. Va trebui să încetinim puțin" (FOTO, VIDEO)

Femeia cu nervi de oțel care le-a salvat viața pasagerilor din avionul groazei: "Am rămas fără o parte din aeronavă. Va trebui să încetinim puțin" (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 18 Apr 2018, 18:31
Femeia cu nervi de oțel care le-a salvat viața pasagerilor din avionul groazei: "Am rămas fără o parte din aeronavă. Va trebui să încetinim puțin" (FOTO, VIDEO) Externe

Pasagerii unui avion al companiei Southwest Airlines, al cărui motor a explodat în timpul zborului, au trăit clipe de groază până la aterizarea de urgență a aeronavei, pe aeroportul din Philadelphia.

Cea care le-a salvat viața este Tammie Jo Shults, în vârstă de 56 de ani, prima femeie pilot de vânătoare din Marina Americană.

Expertă în pilotarea avioanelor de luptă F-18 și cu instincte de fost pilot de luptă, Tammie sa reușit să ducă la sol avionul cu 143 de oameni la bord.

Ea a comunicat cu calm turnului de control că “am rămas fără o parte din aeronavă. Va trebui să încetinim puțin”.

„Are nervi de oțel. Această doamnă merită toate aplauzele”, a spus un pasager, potrivit Digi24.

În urma acestei curse infernale, 7 persoane au fost rănite, iar o femeie a murit  după ce a fost trasă în afara avionului, după ce explozia motorului a spart fereastra lângă care se afla aceasta.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

ULTIMA ORĂ! Se REIAU ALEGERILE pentru funcţia de PRIMAR!