Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Femeia cu nervi de oțel care le-a salvat viața pasagerilor din avionul groazei: "Am rămas fără o parte din aeronavă. Va trebui să încetinim puțin" (FOTO, VIDEO)

Femeia cu nervi de oțel care le-a salvat viața pasagerilor din avionul groazei: "Am rămas fără o parte din aeronavă. Va trebui să încetinim puțin" (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 18 Apr 2018, 18:31
Femeia cu nervi de oțel care le-a salvat viața pasagerilor din avionul groazei: "Am rămas fără o parte din aeronavă. Va trebui să încetinim puțin" (FOTO, VIDEO) Externe

Pasagerii unui avion al companiei Southwest Airlines, al cărui motor a explodat în timpul zborului, au trăit clipe de groază până la aterizarea de urgență a aeronavei, pe aeroportul din Philadelphia.

Cea care le-a salvat viața este Tammie Jo Shults, în vârstă de 56 de ani, prima femeie pilot de vânătoare din Marina Americană.

Expertă în pilotarea avioanelor de luptă F-18 și cu instincte de fost pilot de luptă, Tammie sa reușit să ducă la sol avionul cu 143 de oameni la bord.

Ea a comunicat cu calm turnului de control că “am rămas fără o parte din aeronavă. Va trebui să încetinim puțin”.

„Are nervi de oțel. Această doamnă merită toate aplauzele”, a spus un pasager, potrivit Digi24.

În urma acestei curse infernale, 7 persoane au fost rănite, iar o femeie a murit  după ce a fost trasă în afara avionului, după ce explozia motorului a spart fereastra lângă care se afla aceasta.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...