Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe FBI-ul, pe urmele celui mai prolific criminal în serie din istoria Statelor Unite. Bărbatul, amuzat de momentele petrecute cu victimele (FOTO, VIDEO)

FBI-ul, pe urmele celui mai prolific criminal în serie din istoria Statelor Unite. Bărbatul, amuzat de momentele petrecute cu victimele (FOTO, VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 09 Oct 2019, 15:19
Sursă foto: FBI.gov Galerie foto (2) Externe

FBI-ul a solicitat ajutorul cetăţenilor americani pentru identificarea câtorva zeci de victime ale celui mai prolific criminal în serie din istoria Statelor Unite. Samuel Little ar fi mărturisit că a strangulat 93 de persoane, majoritatea femei, din care FBI-ul a reuşit să confirme 50, toate ucise în intervalul 1970-2005. Acum agenția cauta informaţii pentru a le confirma şi pe restul de 43 de victime.

"Chiar dacă este deja în închisoare, FBI crede că este important să facem dreptate pentru fiecare victimă - să închidem fiecare caz", a declarat agenția pe site-ul oficial, care include desene realizate de Little, cu chipurile a 79 dintre femeile strangulate de acesta.

Bărbatul a reuşit să scape de acuzaţiile de crimă, până în 2014. Autorităţile nu au fost, în niciun moment, alertate de faptul că ar fi un criminal. Asta deşi el mai fusese reţinut de 15 ori pentru diferite infracţiuni.

Pentru a identifica şi restul persoanelor pe care criminalul susţine că le-a ucis, FBI-ul a conceput portrete.

Samuel Little este închis pe viață, fiind condamnat pentru trei crime comise în anii 1980. În urmă cu 18 luni însă, a început să mărturisească și alte crime, confesându-se unui membru din cadrul diviziei Texas Rangers, care îl chestionă în celula sa din California.

Foto: Desene ale posibilelor victime încă neindetificate (sursă foto: FBI.gov)

Momentul în care criminalul descrie, amuzat, cum a scăpat de poliţie cu puţin timp înainte să ucidă o femeie

 
 
Loading...