Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ”Băiatul cu Cravata Roșie”, devenit celebru în timpul unui discurs ținut de Obama, a încetat din viață (FOTO)

”Băiatul cu Cravata Roșie”, devenit celebru în timpul unui discurs ținut de Obama, a încetat din viață (FOTO)

Un articol de: - 20 Mai 2017, 19:54
”Băiatul cu Cravata Roșie”, devenit celebru în timpul unui discurs ținut de Obama, a încetat din viață (FOTO) Externe

Mikhail Hendricks, tânărul devenit celebru în timpul unui discurs susținut de Barack Obama în 2013, a murit, informează news.24.com.

”Băiatul cu Cravata Roșie”, după cum a fost numit de presă odată devenit celebru, era în ultimul an la Facultatea de Drept și era pasionat de drept constituțional și de drepturile omului. El visa să contribuie la dezvoltarea constituțională a Africii de Sud, despre care era convins că va contribui și la bunăstarea locuitorilor acestei țări.

El a devenit vedetă în 2013, când a fost remarcat în publicul ce asculta un discurs al lui Barack Obama, atunci președinte al Statelor Unite aflat în vizită la Universitatea din Cape Town.

”Cred că dacă îi ajutăm pe tinerii africani să înțeleagă mai bine cum funcționează Constituția, ce le oferă și ce le cere, am avea mai mulți africani mândri și tineri care nu vor mai alege să fie indiferenți la nevoile celorlalți și la necesitățile comunității din care fac parte”, a declarat atunci Mikhail Hendricks, pentru Daily Maverick.

Foto:news24.com

Citeşte mai multe despre:   obama,   Africa de Sud