Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Barack Obama, în cadrul Convenției Democrate: Alegeți Hillary Clinton și "speranța" în dauna lui Donald Trump și a "fricii" (VIDEO)

Barack Obama, în cadrul Convenției Democrate: Alegeți Hillary Clinton și "speranța" în dauna lui Donald Trump și a "fricii" (VIDEO)

Un articol de: - 28 Iul 2016, 10:04
Barack Obama, în cadrul Convenției Democrate: Alegeți Hillary Clinton și "speranța" în dauna lui Donald Trump și a "fricii" (VIDEO) Foto: telegraph.co.uk. Externe

Barack Obama a vorbit miercuri noapte în cadrul Convenției Democrate, convenție ce are ca rol nominalizare oficială a lui Hillary Clinton drept candidatul oficial al democraților pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite. Discursul a avut drept rol să prezinte susținerea puternică a președintelui în funcție pentru candidatul democrat, fiind un fel de predare a ștafetei, potrivit theguardian.com.

"În acest an, în aceaste alegeri, vă cer să fiți alături de mine - să respingeți cinismul, să respingeți frica, să adunăm ce e mai bun în noi, să o alegem pe Hillary Clinton ca următorul președinte al Statelor Unite, și să arătăm lumii că încă credem în promisiunea unui națiuni mărețe" a spus Barack Obama.

Discursul președintelui Barack Obama în cadrul Convenției Democrate

Discursul său a fost bine primit, fiind aplaudat intens de către participanți la convenție, iar la finalul lui Hillary Clinton a urcat pe scenă, cei doi îmbrățișându-se în uralele celor prezenți.

Președintele american a afirmat în cadrul convenției că nu este de acord cu viziunea pesimistă afișată de Donald Trump, și că acesta nu este nici republican nici conservator, ci reîntoarece la profețiile politice ale celor din trecut.

"Chiar crede cineva că a trăit 70 de ani pe acest pământ fără a arăta că îi pasă de oamenii ce muncesc, brusc va deveni campionul lor?" a afirmat Barack Obama despre candidatul republican.

Citeşte mai multe despre:   Barack Obama,   Donald Trump,   Hillary Clinton,   SUA,   alegeri SUA