Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un bărbat declarat mort de autorităţi, s-a întors acasă la două luni de la propria înmormântare

Un bărbat declarat mort de autorităţi, s-a întors acasă la două luni de la propria înmormântare

Un articol de: B1.ro - 04 Noi 2018, 15:36
Un bărbat declarat mort de autorităţi, s-a întors acasă la două luni de la propria înmormântare Externe

Un bărbat declarat mort şi care fusese chiar şi îngropat, a revenit acasă după patru luni de absenţă. Bărbatul din Kazahstan, pe nume Aigali Supugaliev, în vârstă de 63 de ani, a-a întors acasă, la două luni de la propria înmormântare. 

Acest caz este rezultatul unei încurcături făcute de autorităţi, care au descoperit un cadavru şi în urma analizelor, a reieşit că omul decedat era Aigali Supugaliev. Corpul era într-o stare avansată de putrefacţie, iar rudele nu au putuit să îşi dea seama dacă este bărbatul cu pricina sau nu. Astfel că, această responsabilitate a cazut pe mâna autorităţilor, care l-au identificat greşit.

De fapt, bărbatul a fost la muncă în tot acest timp, dar nu a putut să anunţe pe nimeni, fiindcă locuia singur, în satul Tomarly, din Kazahstan.

În urmă cu 4 luni el s-a întâlnit cu un agricultor care i-a oferit de lucru la ferma sa. A plecat îndată la muncă, fără mai anunţa pe cineva, informează ziarul local Ak Zhaik.

Familia vrea acum despăgubiri pentru eroare făcută de medici, dar şi returnarea pensiei omului pe care rudele au înapoiat-o statului.