Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe INCREDIBIL: A fost ELIBERAT după ce a stat 39 de ani la închisoare pentru o crimă pe care NU A COMIS-O (VIDEO)

INCREDIBIL: A fost ELIBERAT după ce a stat 39 de ani la închisoare pentru o crimă pe care NU A COMIS-O (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 28 Feb 2019, 11:51
Foto: Pixabay.com Externe

După 39 de ani în închisoare este, în sfârşit, liber. Este vorba de un bărbat condamnat la detenţie pe viaţă pentru crimă care a fost eliberat după ce o investigaţie a scos la iveală că acesta este nevinovat. Mai mult, bărbatul va primi 21 de milioane de dolari pentru anii pe care i-a petrecut în spatele gratiilor fără vină, informează CBS Los Angeles. 

Craig Coley, acum în vârstă de 71 de ani, a fost acuzat de uciderea iubitei sale, în vârstă de 24 de ani, şi a copilului acesteia în vârstă de patru ani, în anul 1978, în oraşul Simi Valley, statul California

Coley a fost condamnat la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată, în urma declaraţiilor unei vecine a victimelor. 

Femeia a spus că a văzut în noaptea crimei camionul suspectului parcat afară și o persoană care seamănă cu el care s-a suit la volan și a plecat.

De-a lungul anilor, Coley a cerut reinvestigarea cazului şi a fost ajutat de un detectiv care a avut dubii asupra verdicului încă din 1989.

Ancheta recentă declanşată la insistenţele lui Coley şi ale detectivului a relevat o serie de incoerenţe în faza de urmărire penală a cazului. 

Însă dovada incontestabilă a nevinovăţiei au fost probele ADN găsite la locul crimei şi reexaminate. Niciuna dintre aceste probe nu corespundea cu cele ale bărbatului. 

Drept urmare, el a fost eliberat şi graţiat de guvernatorul Californiei. Coley a fost descris ca un prizonier model, acesta studiind pentru licență în perioada detenţiei.

Bărbatul urmează să primească acum o sumă de 21 de milioane de dolari de la orașul Simi Valley.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Craig Coley,   California
 
 
 
Loading...